Actualitate

Codrin Stefanescu reactioneaza la decizia presedintelui Klaus Iohannis: Este halucinant

Publicat: 22 nov. 2018
1

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca refuzul presedintelui Romaniei de a semna decretul de eliberare din functie a lui Lucian Sova ca urmare a demisiei este o aberatie, precizand ca este o singura remaniere, demisia lui Lucian Sova fiind o etapa in cadrul acesteia, dupa ce seful statului a refuzat revocarea lui.

BOMBA! Klaus Iohannis refuza sa semneze remanierea ministrilor! Este o incalcare a Constitutiei tarii?

"E halucinant, e o aberatie, nu sunt doua remanieri, e una singura. Exagerarile astea, ca am schimbat 70 de ministri, da, dar tara merge bine, lucrurile merg bine. (..) Am schimbat mai putini oameni decat are el dosare. Nu poti sa sabotezi tara asta. Din greseala a ajuns presedintele Romaniei acest personaj. Noi, cand am castigat alegerile parlamentare, am promis niste lucruri si ne tinem de ele.Iohannis nu a promis ca va sabota tara, ca va sustine abuzurile unui sistem toxic, ca va sabota programul de guvernare, ca nu-l vota nici naiba. Solutii incercam sa gasim, ce face e bataie de joc. Nu poti tine un ministru pe post ca asa vrei, nu are acest drept conform Constitutiei", a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3.

Comentarii
  • Doi dobitoci,Tov.de nădejde ai lui dragnea,tov.stefanescu si tov.iordache,,își permit sa comenteze deciziile șefului statului! Slugi nerușinate ce sunteți!!!!! Numai la furat si la ticăloșii va pricepeți! Nici la pușcărie nu meritați sa stați,ca stați tot pe banii noștri!!!!! In jungla,acolo e locul vostru.

Adauga un comentariu