Actualitate

Codrin Stefanescu reactioneaza la declaratiile Gabrielei Firea: ”Este obligatoriu”

Publicat: 16 nov. 2018

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, ca in sedinta CExN al partidului va fi discutata remanierea si ca este „obligatoriu” ca social-democratii sa transeze situatia vicepresedintelui Gabriela Firea. ''La sedinta de luni a Comitetului Executiv National vom discuta si despre remaniere, vom transa probabil si chestiuni interne, cate ne-au mai ramas”, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, scrie Mediafax.
Intrebat ce asteptari are de la sedinta, social-democratul a raspuns ca este obligatoriu ca PSD sa discute situatia primarului Capitalei, vicepresedintele social-democrat Gabriela Firea, care prin declaratiile sale „afecteaza intregul partid”.

„Asteptarile mele de la aceasta sedinta sunt foarte mari, si anume ca dupa acest CEx lucrurile vor intra in normalitate si firesc in interiorul PSD. Ca sa intre in normalitate si firesc este obligatoriu sa discutam si sa transam vesnicul scandal in care ne implica dna Gabriela Firea si declaratiile care afecteaza intregul partid”, a explicat Stefanescu.

Secretatul general adjunct al PSD a mai spus ca mai multi membri CEx, printre care si el, ii vor cere explicatii lui Firea.
„Si eu si mai mai multi colegi vom solicita o discutie transanta pe acest subiect si vom cere si lamuriri de la dna primar general legate de ultimele pozitii ale dansei in spatiul public, despre tot felul de scrisori deschise si de atacuri la adresa presedintelui partidului si a partidului in ansamblu”, a indicat social-democratul.

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, luni, de la ora 11.00, la Parlament,, potrivit unui anunt al partidului.
Gabriela Firea a declarat, vineri, ca isi asteapta „sentinta” la Comitetul Executiv PSD si ca nu vor fi surprize in privinta situatiei sale, intrucat stie ca „se doreste” sa fie inlaturata de la conducerea PSD Bucuresti si Ilfov pentru ca cei care sunt in dezacord cu liderul PSD sunt „decapitati”. Primarul Capitalei a mai spus marti ca se afla pe „black-list-ul (lista neagra – n.r.)” lui Liviu Dragnea. Ea a reiterat ca liderul PSD ar fi in stare sa o elimine si fizic. „Am inteles de la alti colegi ca, daca ar fi in stare sa ma elimine si fizic, probabil ca ar face-o. Nu am spus ca dumnealui a chemat la Hilton asasinii pentru Gabi Firea, eu nici nu prea merg pe la Hilton”, a aratat primarul Capitalei. In sedinta CExN pentru remaniere, liderii PSD vor analiza un raport intern privind indeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum si un al doilea raport, al premierului Viorica Dancila, vizavi de activitatea fiecarui ministru. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca nu stie daca va fi remaniat sau nu, insa a subliniat ca nu este „batut in cuie” in aceasta demnitate.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu