Actualitate

Codrin Ștefănescu și Ionel Arsene i-au trimis lui Liviu Dragnea mesaje de ziua sa: „Trebuie să reziști cu preț!“

Publicat: 28 oct. 2020
Fostul lider PSD Liviu Dragnea
Fostul lider PSD Liviu Dragnea

Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu și liderul PSD Neamț Ionel Arsene i-au trimis lui Liviu Dragnea mesaje de ziua sa. La împlinirea vârstei de 58 de ani, cei doi i-au transmis „La Mulți Ani“ și mesaje de încurajare.

„Astăzi e ziua ta de naștere, Liviu! Îți doresc multă sănătate si multă putere, ca să treci cu bine și prin această cumplită încercare! Trebuie să reziști cu orice preț! Pentru că te așteaptă familia, prietenii și foarte mulți români care se gândesc mereu la tine!”, a scris și Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

„Prieten drag, îți doresc să fii, ca și până acum, stăpân pe destinul tău! Indiferent de loc și de moment, să fii puternic! Să te învrednicească Dumnezeu să treci cu bine peste această nedreaptă încercare! La mulți ani, Liviu!”, i-a transmis Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook.

Organizația PSD Teleorman a distribuit și ea postarea lui Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea, aniversare în închisoare

Liviu Dragnea a împlinit astăzi 58 de ani și își va petrece ziua de naștere în închisoare, acolo unde are de ispășit pedeapsa de 3 ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive.

Codrin Ștefănescu a declarat că fostul șef al PSD are mari probleme de sănătate, și, mai mult, riscă să fie singur de ziua lui, pentru că procedurile de vizită sunt complicate.

„El primește în vizită pe oricine, problema este că vizitele la el sunt tot timpul opturate. Data trecută când am fost în vizită am cerut timp de o săptămână aprobare, eu cu soția lui, Irina. Într-un final, Irina nu a mai primit, am primit doar eu. Au zis sa-mi dea mie, că am gura mare. O duce prost cu sănătatea, are probleme mari cu coloana. Nu are voie să ridice obiecte grele“, a spus Codrin Ștefănescu.

„I-au intezis tot, după interviul cu Anca Alexandrescu”

Fostul secretar general PSD a menționat că Liviu Dragnea a fost aspru pedepsit după interviul dat Ancăi Alexandrescu.

„Când l-au pedepsit după interviul dat Ancăi Alexandrescu i-au interzis tot, dreptul de a cumpăra țigări, dreptul la vizită, ținându-l trei luni într-o cameră, boala lui s-a agravat, asta a fost făcută intenționat.

Nu i se dă dreptul la interviu. Lui Dincă, care a ucis două fete și le-a băgat în cazan, i se dă dreptul în 24 de ore. Lui Dragnea nu i s-a aprobat niciun interviu și nu i se spune de ce“, a adăugat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a menționat că soția lui Liviu Dragnea va încerca să ajungă la el azi.

„Încearcă să ajungă la el Irina, dar nu cred că va primi aprobare. Am vorbit cu el la telefon, are dureri înspăimântătoare. Medicii i-au spus că nu va scăpa de operație”, a mai declarat Codrin Ștefănescu.

Diagnostic de sciatică paralizantă de stânga

Liviu Dragnea este închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa de trei ani jumătate primită în vara lui 2019, în dosarul angajărilor fictive.

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat că Liviu Dragnea trebuie operat de urgență.

Acesta a declarat că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este dramatică și a precizat că acesta riscă să paralizeze dacă nu va fi operat de urgență. Sursele apropiate lui Liviu Dragnea au spus că fostul lider a primit diagnosticul de sciatică paralizantă de stânga.

 

Comentarii
  • Și noi, poporul român,va transmitem un sincer și din inima”La mulți ani” la Jilava,Poarta Alba,Gherla…era bine și la Aiud……și cum v.au transmis Ciorapel și Codrin…continuăm noi cu urarea că era prea scurtă și nu făcea precizarea că ..” Sa rezisti,…să reziști Liviule până ajungem.si noi toți…Aragazel,Ciorapel, Nicolicea, Olguța, Ciordache…și toată garnitura de hoți din PSD pe care tu ai școlit.o și aparat.o….

Adauga un comentariu