National

Codrin Ștefănescu, vești bune despre Liviu Dragnea: „M-a asigurat că va trece și prin această nouă încercare, și că va lupta pentru viața sa”

Publicat: 14 dec. 2020
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat Codrin Ștefănescu
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Acesta a anunțat că a reușit să i-a legătura cu fostul președinte al Camerei Deputaților care la finalul săptămânii precedente a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a fost internat la Spitalul Jilava, unde sunt tratați pacienții infectați cu acest virus.

Din fericire, conform informațiilor oferite de Codrin Ștefănescu, starea lui Liviu Dragnea este una stabilă iar acesta se menține optimist. De asemenea acesta a menționat că face tot ce-i stă în putință pentru a depăși acest hop.

„În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile în urmă! M-a rugat să transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puțin până azi! M-a asigurat că va trece și prin această nouă încercare, și că va lupta pentru viața sa! Vă voi ține la curent în mod constant!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Avocatul Flavia Teodosiu a fost cea care a confirmat că fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea a contacta SARS-CoV-2 în închisoare, unde-și execută pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

Liviu Dragnea, numeroase probleme de sănătate

Codrin Ștefănescu a declarat în urmă cu aproximativ o lună că Liviu Dragnea este supus unui „șir de abuzuri”. Acesta a vorbit despre problemele de sănătate pe care fostrul lider al PSD le are și despre modul în care acesta este tratat de către autorități.

„În rest, situația lui e neschimbată de data trecută: nu i se dă dreptul la muncă, nu are voie să vorbească cu presa, starea lui de sănătate se înrăutățește în mod constant”, potrivit lui Ștefănescu. Acestea în condițiile în care „foștii colegi sunt muți ca pești și dârdâie de frică”.

„Hotărârea instanței nu se aplică în cazul său, nimeni nu ia poziție publică în fața acestui șir de abuzuri, foștii colegi sunt muți ca peștii și dârdâie de frică! V-am promis că vă țin la curent, asta am făcut!”, se arată în mesajul lui Codrin Ștefănescu.
Adauga un comentariu