International

Coincidență bizară. Un om de afaceri a murit într-un accident rutier în același loc unde soția sa, o vloggeriță de succes, a decedat cu un an în urmă

Publicat: 15 aug. 2020
Inna Coffeina și soțul au decedat în accidente similare

Doi soți din Republica Moldova, un om de afaceri din Căușeni și soția sa, vloggerița Inna Coffeina, au murit în două accidente diferite, în același loc, la diferență de un an. În octombrie 2019, Ina Cujba, o tânără cunoscută în online drept Inna Coffeina, a murit într-un teribil accident rutier produs în zona orașului Căușeni din Republica Moldova.

Tânăra în vârstă de 27 de ani era vloggeriță și în ziua accidentului se afla în mașină împreună cu cumnatul ei, respectiv fratele soțului. Cei doi au murit pe loc într-un cumplit accident frontal cu un alt autoturism. În același accident a murit și șoferul celuilalt autoturism, un tânăr de numai 18 ani. Tragedia s-a repetat, seara trecută, în aceeași zonă, atunci când soțul vloggeriței, Ruslan Vrabie (41 de ani), un om de afaceri din Căușeni, a fost implicat într-un accident extrem de grav.

Doi soți morți în două accidente diferite, la diferență de un an

Ruslan Vrabie conducea, seara trecută, un autoturism marca Mercedes S-Class, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, iar mașina a lovit mai mulți copaci de pe marginea drumului. Din cauza vitezei excesive, mașina a fost distrusă în totalitate, iar șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Totuși, fiica afaceristului, o tânără de 15 ani, recent venită din Statele Unite ale Americii, dar și o altă persoană aflată în mașină, au scăpat cu viață și au ajuns de urgență la spital, notează deschide.md.

Potrivit jurnaliștilor moldoveni, accidentul de seara trecută ar fi fost cauzat de o explozie a unui cauciuc al mașinii conduse de afacerist sau chiar de o roată care s-ar fi rupt în timp ce șoferul conducea cu viteză excesivă.

Accident rutier mortal. Un preot în vârstă de 41 de ani a decedat chiar în localitatea unde era parohia acestuia.

„La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 41 de ani, care conducea o motocicleta pe o stradă pe strada principala din localitate, Intr o curba la dreapta pierde controlul asupra direcției de mers și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. Echipajul medical de la fata locului a declarat decesul bărbatului”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

În urma cercetărilot polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru motocicleta. De asemenea mopedul nu era înmatriculat. Conform Episcopiei ortodoxe a Maramureșului și Satmarului preotul aparținea de parohia Nașterea Maicii Domnului din Cărbunari din Maramureș.

„Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul

Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului anunță faptul că Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 16:00.

La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, profesorii și colegii de la cele două Instituții teologice băimărene, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndurerate și greu încercate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică”, se arată în mesajul transmis de Episcopia ortodoxă a Maramureșului și Satmarului.

Adauga un comentariu