Magazin

COINCIDENTA STRANIE care ITI da FIORI pe sira spinarii! Vezi legatura dintre Adrian Iovan si Aura Ion!

Publicat: 23 ian. 2014

Pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa-amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.

Avionul s-a facut bucati si pilotul a fost prins intre fiarele aeronavei. Studenta si Iovan au supravietuit impactului, dar studenta a murit din pricina frigului.

Citeste si: Cine era studenta care a murit in accidentul aviatic din Apuseni – FOTO

La trei zile dupa tragedie, cantareata Narcisa Suciu a facut o asociere care pare sa dea fiori celor care o citesc. „Eu sunt din cei care nu cred in coincidente. Si ma gandesc de ceva vreme… Amandoi aveau aceleasi initiale. A. I. Parca a strigat cineva catalogul, nu?”, a notat Narcisa Suciu.

Adrian Iovan (55 ani) si Aurelia Ion (23 de ani) aveau aceleasi initiale si au avut acelasi sfarsit tragic. Ceilalti pasageri din avion erau: doctor Valentin Calu, doctor Sorin Ianceu, copilot Razvan Petrescu, doctor Radu Zamfir, doctor Catalin Pivniceru.

Citeste si: OFICIAL. Iata la ce concluzii s-a ajuns in urma accidentului aviatic din Apuseni. ROMATSA pusa la zidloading...

Comentarii
  • Haida de’ ! Cum de nu a observat Narcisica si faptul ca insumand cifrele varstei celor doi, Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!, adica 5+5 si 2+3 ne indica faptul ce numarul din dreptul pilotului este dublu fata de cel al studentei?!
    Cred ca era mai bine sa observe legatura dintre accederea in GUVERN, CONCOMITENT A DOUA FUFE CELEBRE, Sandru (la Sova) si Savuica(la Grapini) si catastrofala organizare a operatiunilor de salvare?
    Hai sa-i bagam in Guvern pe cei care merita, fie ei padurari, ciobani, muncitori cu drujba si cu tzapina, ciobani decat sa mentinem pe astia care nu mai au nicio legatura cu pamantul tarii asteia !

Adauga un comentariu