Eveniment-Social

Colaborare academica si stiintifica a USAMV Iasi cu parteneri din Ucraina

Publicat: 10 sept. 2015
1

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Ion Ionescu de la Brad din Iasi a primit, la mijlocul acestei saptamani, vizita unei delegatii din Ucraina interesata de cooperarea cu institutia locala. Aceasta, originara din regiunea Vinnytsia a avut in componenta sa pe presedintele Consiliului Regional, Sergiy Svytko, secretarul Consiliului Regional, Stepan Neshyk, directorul Departamentului Relatii Internationale al Administratiei Regionale de Stat, Volodymyr Merezhko, respectiv pe directorul interimar al Centrului de Coordonare al Euroregiunii Nistru, Ruslan Dzhabarailov.

Citeste si: Elevii pot fi studenti pentru o zi la USAMV Iasi

„Dat fiind faptul ca regiunea Vinnytsia este recunoscuta pentru potentialul agricol, USAMV Iasi s-a aratat interesata de stabilirea unor colaborari cu institutiile similare din zona, atat pe plan educational, cat si in domeniul cercetarii. Vizita delegatiei din Ucraina a fost facilitata de catre reprezentantii Consiliului Judetean, parteneri cu institutia ieseana de invatamant superior in cadrul proiectului «TransAgropolis». Universitatea de Agronomie a fost reprezentata de prof. univ. dr. Vasile Vintu, rector, prof. univ. dr. Constantin Leonte, prorector cu activitatea de cercetare, inovare si dezvoltare tehnologica si sef lucrari dr. Razvan Radu- Rusu, seful Biroului de Relatii Internationale”, au precizat oficialii universitatii iesene.

Citeste si: Proiecte noi cu universitati din strainatate la USAMV Iasi

Comentarii
 • Ati eradicat clanul- molima Jitareanu? USAMV e vremea ta.La oameni noi ,vremuri noi. Tare am mai saracit si astia au jupuit trei piei de pe noi.

 • PAI,NECHITA A PICAT,ASTA I-A TINUT IN VARF. COPCHILU ANDI,A PLAGIAT.
  MAI ESTE UNU SERGIU PE LA APIA CARE E PE DUCA. PICA SI ASTIA BATRANI PE VREO ANI SAU DNA ,IS CAM GATA CU TOTII.

 • Poti sa fii cel mai tare din USAMV dar cand ai un copil prost,needucat si hot(plagiatul este un furt)degeaba existi. Nunta anului,omul anului,geniul anului etc si cand asta nu e decat un micul muc.
  UN PLAGIATOR ESTE O RUSINE PENTRU INSTITUTIA CARE IL ARE ANGAJAT. Altii muncesc ca sa tina asa o ******** in spate.

 • UCRAINA CU CONTRABANDA SI ASTIA DE LA USAMV IASI CU PLAGIATUL. BA CE CHESTIE SERIOASA CU USAMV-UL ASTA.SALARII DE MII DE EURO ,MASINI DE ZECI DE MII DE EURO ,IN CE TARA TRAIM.NICI NU MA MIRA CE SE AUDE IN TARG.

 • ANDI FELIX JITAREANU administrator la S.C. Cronos Consulting S.R.L.
  Servicii de consultanta in afaceri si pe fonduri structurale. La adus tcsu la USAMV IASI si pentru ca nu s-a priceput, a plagiat. Am inteles ca il dau afara. Asteptam.

 • Asteptam si noi. Deocamdata tovarasul A. jitareanu e tot la Facultatea de Agricultură,
  Departamentul Agroeconomie.
  Plagiator ,dar e in continuare manager de proiecte.
  E o rusine pentru NOI TOTI.

 • S-A TOT SCRIS DESPRE ACEST ANGAJAT ANDI FELIX JITAREANU DIN FEBRUARIE 2015. Ziarele au vuit.Suntem in septembrie si asta e asistent in continuare la USAMV IASI. Studentii care vor studia vor avea dascal un hot. q.e.d

 • Am fost coleg cu Andi Jitareanu la NEGRUZZI ,era poreclit CORCODEL.
  Era stresat ca taicasu il tinea dein scurt.Nu era sociabil si ii placea bautura. Am impresia ca l-a prins baut si la volan Politia acum cativa ani. Nu ma mira ca si-a plagiat lucrarea de doctorat.

 • Am facut ore cu asta. Umbla neras si duhnea a alcool la cursuri. Cand il vezi ca e pitic si are o cautatura de troscau. Nu e nimic de el,vai de mama lui.Are fata de chinuit saracu.

Adauga un comentariu