Auto-Moto

Colaborare inedita in Formula 1

Publicat: 12 ian. 2012

Fostul mare atlet american Michael Johnson a acceptat să colaboreze cu echipa de Formula 1 Williams, pentru a o ajuta să mărească viteza echipei sale de mecanici în cursul schimburilor de pneuri efectuate de piloţi sau cu ocazia altor intervenţii asupra monoposturilor, în timpul curselor.

Intr-un comunicat postat pe site-ul său oficial, team-ul britanic precizează că Michael Johnson, care are în palmares 4 medalii olimpice de aur (la 200, 400 şi 4×400 m) şi 8 titluri de campion mondial, va oferi prin intermediul companiei sale un program de antrenament intensiv echipei de mecanici şi va efectua, totodată, o evaluare a regimului de pregătire a echipei.

După cum se ştie, în Formula 1 o diferenţă chiar mai mică de o secundă se poată dovedi uneori esenţială pentru stabilirea caştigătorului unei curse, iar Michael Johnson s-a declarat încrezător că va putea reduce timpii petrecuţi la boxe, cu ocazia ‘pit-stopurilor’, de monoposturile Williams.

Compania atletului american, Michael Johnson Performance Inc., a colaborat deja cu echipele Dallas Cowboys, din campionatul profesionist de fotbal american (NFL) şi FC Dallas, din Major League Soccer.loading...

Adauga un comentariu