Eveniment-Social

Colectia „Boxing” semnata Catalin Botezatu, prezenta la Iulius Mall Iasi – VIDEO

Publicat: 03 mart. 2011
1

Aseara, la Iulius Mall, creatorul de moda Catalin Botezatu a prezentat o noua colectie, sub denumirea „Boxing”. Inainte de eveniment, Botezatu a organizat o conferinta de presa si a oferit mai multe detalii despre colectie. „Este o colectie show. Vor defila 90 outfit-uri destinate barbatilor. Este un regal pentru doamnele si domnisoarele din oras. Vom trece de la costume tip sport pana la sectiunea lenjerie, costume de baie. Manechinii sunt din Bucuresti. Au fost vazuti in reclame, editoriale. Este una dintre cele mai recente colectii. Aceasta colectie este scoasa si la vanzare. Preturile sunt foarte accesibile. Nu am marit pretul din aceasta perioada de criza. Aproape toate colectiile pot fi gasite pe site-ul meu. Ca materiale am folosit bumbac, extrem de confortabile”, a spus Botezatu.
Conform afirmatiilor designerului, 70 la suta din venituri provin din moda. „Niciodata nu am facut fashion pentru bani. Insa mi-a adus bani. Traiesc in proportie de 70 la suta din fashion. Realizez colectii si la comanda pentru branduri de automobile ca Ferrari, Mercedes, Lexus sau Maserati„, a adaugat Catalin Botezatu.

Bianca e vulgara

Intrebat de stadiul relatiei cu fosta iubita Bianca Dragusanu, creatorul de moda a precizat ca nu prefera discutiile legate de vulgaritate. Asta chiar daca, de curand, i-a facut cadou Biancai o masina scumpa. „Prefer sa nu discut despre lucruri care tin de vulgaritate, ci de profesie. Este o problema personala. Dau cadouri care costa tot timpul si nu trebuie sa ma motivez”, a incheiat designerul.

Adauga un comentariu