Eveniment-Social

Colectia ELLE

Publicat: 10 mai 2007
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:80583;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

• Dorin Negrau, unul dintre cei mai apreciati creatori din tara, si-a prezentat cea mai noua colectie a sa de pret-a-porter, intitulata ELLA

In cea de-a doua seara a festivalului de moda de la Iasi, unul dintre cei mai apreciati creatori de moda din tara, si-a prezentat cea mai noua colectie a sa, intitulata ELLE. Noua colectie semnata Dorin Negrau puncteaza o maniera eleganta si functionala, inspirata din comoditate, rafinament, tendintele actuale internationale ale sezonului de toamna-iarna ale acestui an. „Este o colectie neobisnuita, bine ancorata in tendintele vremii, conceputa si dezvoltata ca o poveste europeana si unica de succes.

O colectie care se adreseaza celor care vor sa o poarte atunci, imediat, o colectie inspirata din comoditate, rafinament, eleganta”, a declarat creatorul colectiei Dorin Negrau. La ora actuala este cea mai vanduta colectie a designerului roman la renumitele targuri de specialitate din Olanda, Germania si Franta. Colectia semnata Dorin Negrau este realizata in totalitate din materiale suta la suta naturale sau din amestecuri ultrafine de fibre naturale, cuprinde atat tinute pentru sezonul rece, cat si pentru cel cald. ELLA contine elemente care tin cont in primul rand de tendintele de globalizare in materie de vestimentatie, dar si de adresabilitate – un rol important in conceptia acestora avandu-l targurile internationale de profil. Negrau este pentru a patra oara la Iasi, desi a recunoscut ca el nu este adeptul festivalurilor. „Nu sunt adeptul acestor festivaluri, dar am facut o exceptie”, a sustinut Dorin Negrau. Designerul roman a avut doua momente speciale de maxim interes, si anume: de pe podiumul aceluiasi festival de moda a fost admirata, in premiera in Romania, mini colectia de rochii de mireasa, impreuna cu colectia XXL de bijuterii din argint, cu pietre vulcanice in montura realizata integral in Germania.

Adauga un comentariu