Fashion

Colectie Louis Vuitton, inspirata de fetisuri sexuale – FOTO

Publicat: 09 mart. 2011

Show-ul Louis Vuitton, in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, a strans miercuri pe scena modele din mai multe generatii, de la Kate Moss pana la Naomi Campbell. Tinutele tuturor au avut insa un punct comun, trimitand cu gandul la fetisurile sexuale.

Daca Kate Moss a fumat pe catwalk, provocator, Naomi Campbell a avut o aparitie cuminte, cel putin in aparenta, la fel ca si Amber Valetta, Carolyn Murphy si Maria Carla. Modelele au fost strasnic pazite de barbati in uniforma, cu expresii reci si opace, fiind majoritatea incatusate de propria poseta, conform Daily Mail.

Tocurile lor au fost atat de inalte, incat scena a trebuit modificata, pentru a face fata cerintelor. Bustierele, pielea si sepile au fost la mare inaltime, la fel si culorile tari, precum rosul, sau materialele ce imitau sforile. De altfel, intregul decor a fost unul inedit, vrand sa semene cu un hotel in care se intampla lucruri necurate.

Invitatii au fost primiti de tinere costumate in menajere, dotate cu pamatuf de praf, caviar si shot-uri de votca.loading...

Adauga un comentariu