Cancan ultimă oră

Colega lui Lolrelai, declarații despre ziua în care aceasta ar fi fost abuzată de medicul stomatolog: „Ne-au spus că Ștefania e drogată”

Publicat: 08 apr. 2021

Colega de apartament a lui Lolrelai s-a decis să vorbească! Tânăra a scos la iveală detalii înfiorătoare despre Ștefania Costache din seara în care s-a întors acasă de la medicul stomatolog. Aceasta bănuiește că celebra concurentă de la iUmor ar fi fost drogată de dentist, spunând că ar fi avut un comportament nefiresc.

Colega de apartament a Ștefaniei Costache a spus că a început să i se pară dubios faptul că după ce ar fi plecat de acasă la ora 19:00, Lolrelai nu-i mai dăduse niciun semn nici ei, nici prietenei sale. Constatând acest lucru, tânăra ar fi sunat-o, însă concurenta de la iUmor nu a răspuns niciodată. Lolrelai s-ar fi întros acasă abia pe la ora 1:00 și ar fi mers direct în baie, având bale la gură și pupilele dilatate.

„Eu am locuit cu Ștefania în perioada în care s-a întâmplat incidentul cu medicul stomatolog. Țin minte că era într-o luni, 17 februarie 2020. Am venit acasă însoțită de o prietenă la 22:30. Ștefania nu era acasă în acel moment. Mi-am amintit că avea o programare la stomatolog la ora 19:00. M-am gândit că ceva se întâmplase, dacă Ștefania nu a ajuns acasă. Am sunat-o, avea telefonul închis. Am sunat-o din nou și tot așa am insistat. Nu mi-a răspuns niciodată, până la ora 1:00, când Ștefania a venit acasă. A intrat și a mers direct în baie. M-am dus să văd ce face. Am văzut că avea bale la gură, pupilele dilatate”, a spus colega de apartament a lui Lolrelai pentru Acces Direct.

Colega de apartament a lui Lolrelai bănuiește că aceasta ar fi fost drogată de stomatolog

În continuare, colega de apartament a lui Lolrelai a spus că ar fi încercat să discute cu ea, însă concurenta de la iUmor ar fi fost incoerentă. Cea din urmă i-ar fi spus ulterior că stomatologul i-ar fi dat niște substanțe, că ar fi dus-o la el acasă, ar fi pipăit-o la nivelul bustului și ar fi atins-o în zona intimă.

„Am întrebat-o ce s-a întâmplat, pentru că văzusem că nu era în regulă. Nu am înțeles nimic din ce mi-a spus, era incorentă. Am întrebat-o din nou ce i s-a întâmplat. Am așezat-o pe canapea. I-am propus atunci să mergem la medic, dar ea mi-a spus că e foarte obosită și că vrea să doarmă. Am întrebat-o dacă stomatologul i-a făcut ceva și mi-a spus că da, că i-a dat cu diferite substanțe, cu diferite soluții în gură și că a pus-o să înghită. Apoi, a dus-o la el acasă, că a pipăit-o pe sâni, dar nu știe dacă a fost un vis sau nu, nu-și amintește exact. Mi-a mai spus că a simțit că el o atingea în zona intimă și că ea era cu mâna în zona lui intimă”, a continuat ea.

Ștefania Costache ar fi ajuns acasă într-o stare deplorabilă

Starea lui Lolrelai ar fi fost una deplorabilă, conform spuselor colegei sale de apartament, astfel că la scurtă vreme Ștefania Costache ar fi leșinat. Ulterior ar fi ajuns un echipaj de la Ambulanță cu o femeie și un bărbat, iar aceștia le-ar fi spus prietenelor Ștefaniei Costache că aceasta ar fi fost drogată.

„Țin minte că mi-a povestit că totul timpul a simțit că e atinsă de medicul stomatolog și că a leșinat după ce a ieșit din cabinetul lui. Între timp prietena mea a sunat la 112, prietena cu care venisem acasă, iar la locuință a venit un echipaj de la Ambulanță, un bărbat și o femeie care au consultat-o pe Ștefania. În continuare Ștefania s-a simțit foarte rău. Cei de la ambulanță ne-au spus că Ștefania e drogată, iar după ce au consultat-o, Ștefania a adormit imediat. Și în momentul în care a venit acasă, ea dormea din picioare. Eu o trezeam mereu, ca să mă asigur că e bine și să discut cu ea”, a mai transmis colega de apartament a lui Lolrelai.

Totodată, colega de apartament a lui Lolrelai bănuiește că Ștefania Costache ar fi fost drogată de dentist. Ba mai mult, aceasta a declarat că celebra concurentă de la iUmor ar fi avut telefonul închis cât ar fi fost plecată de acasă, însă în momentul în care a ajuns la locuință, mobilul ar fi fost aprins, cu 80% baterie.

„Eu bănuiesc că ea a fost drogată de acest medic stomatolog. Nu știu ce i s-a făcut la locuința lui, dar atunci când a ajuns Ștefania acasă era într-o stare groaznică. Am fost alarmată. Ștefania a avut telefonul închis, cât timp a fost plecată de acasă, pentru că am sunat-o la intervale de 10-15 minute. În momentul în care a ajuns acasă, telefonul ei era aprins și avea 80% baterie. Starea Ștefaniei era deplorabilă”, a conchis ea.

Cât despre probele depuse de Lolrelai la dosar, printre ele se numără geaca pe care aceasta ar fi purtat-o în seara în care ar fi fost la dentist și pe care ar fi vomitat și urmele papilare de pe portiera stângă-față a mașinii.

Adauga un comentariu