Eveniment-Social

Colegiul Emil Racovita a demarat inscrierile la clasa a V-a

Publicat: 18 mart. 2013
1
Dupa derularea unei noi editii a Concursului LERIS, Colegiul National „Emil Racovita” a demarat inscrierea la clasa a V-a pentru premiantii acestei competitii. 
„Inscrierea in clasa a V-a, an scolar 2013-2014, a elevilor premianti in urma sustinerii Concursului LERIS din data de 02-03-2013, are loc in perioada 12-03-2013 – 15-04-2013. Pentru inscriere sunt necesare: o cerere tip de la secretariat, copie certificat de nastere si o copie a Cartii de Identitate a unuia dintre parinti”, au precizat cei de la Racovita.
Comentarii
  • Ce mafie este la acest Colegiu nici nu v-ati inchipuit vreodata! Cati bani se spala aici, cati bani se aduna de la parintii elevilor, cum se fac transferurile de la un profil la altul in preamja examenului de Bacalaureat pentru ca elevii care ,, cotizeaza,, sa nu mai sustina probe la matematica,fizica, etc,etc. Aici este stat in stat bineinteles cu acordul ISJ-ului! RUSINE !

  • Adevarat! Numai cati bani se aduna de la parintii cu ,,dare de mana,, sub pretextul ca se cumpara ptr. elevi hartie igienica, sapun lichid, numai stiu ce solutii (detergenti) de spalat interiorul claselor cat si a holurilor. Aici se cotizeaza precum cotizeaza prostimea la biserica si la preoti cu cat oferi mai multi bani cu atat mai mult si mai repede ti se iarta pacatele. Total gresit! Daca te opui cumva tu ca parinte ai incurcat-o, copilul tau are de suferit adica numai note mici si prost privit ca NA nu ai cotizat !Mare, mare golaneala! Evitati pe cat posibil!

  • Cu ani in urma am fost „incarcerat” aici timp de 2 ani!
    Cand voi avea copii si le va veni randul, voi prefera o forma de invatamant!

    Si inca se mai lauda ca fiind o super unitate de invatamant:)))))))

Adauga un comentariu