Eveniment-Social

Colegiul National „Octav Bancila”, ambasador tocmai in Coreea de Sud

Publicat: 25 iul. 2018
1

Colegiul National de Arta "Octav Bancila" din Iasi, ambasador al valorilor culturale românesti în spatiul european si asiatic. În perioada 22 – 27 octombrie 2018, profesorul pentru învatamânt primar – Dorina Marin, în calitate de reprezentant al colegiului, va participa la o conferinta internationala si la o vizita culturala la Seul, in Coreea de Sud.

Citeste si: Premii nationale SPECIALE pentru elevii colegiului "Octav Bancila" Iasi

Evenimentele mentionate sunt organizate anual de EUROGEO – European Association of Geographers, în colaborare cu Northeast Asian History Foundation, în cadrul proiectului "Geography teacher education: South Korea 2018" si au ca scop promovarea prin schimb de bune practici, în domeniul educational, a valorilor culturale si istorice nationale la nivel international.

Citeste si: Reusita de exceptie pentru Colegiul National de Arte "Octav Bancila" din Iasi

"Manifestarile culturale vor reuni profesori si educatori entuziasti, implicati si inovatori, din Europa si Asia, care vor elabora resurse si materiale educationale si le vor încarca în spatiul virtual al platformei EUROGEO, pentru a fi utilizate si de alti profesori interesati. Organizatorii îsi propun sa atraga un numar cât mai mare de profesori în cadrul schimburilor interculturale si sa contribuie la dezvoltarea unor colaborari internationale care îmbina, cu armonie si rafinament, arta, istoria si cultura civilizatiilor europene si asiatice", a transmis directorul adjunct de la Bancila, profesorul Ilie Gorovei.

Adauga un comentariu