Eveniment-Social

„Colocviu”, o noua gama de vinuri Cotnari

Publicat: 05 dec. 2012
1

Casa de Vinuri Cotnari a schimbat denumirea noii game de vinuri. Aceasta se numeste in prezent „Colocviu„, vechea denumire fiind Simpoziom. Noua gama de vinuri, din clasa premium, se gaseste pe piata de la inceputul lunii august.
Denumirea de „Colocviu” a fost data datorita existentei unei game de vinuri cu o denumire apropiata, Symposion, inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), de catre un producator din judetul Constanta, care inca nu a comercializat vinuri cu aceasta denumire. „Am schimbat denumirea pentru ca dupa editia de primavara a targului Good Wine, in cadrul caruia Casa De Vinuri Cotnari a lansat gama de vinuri Simpozion, am aflat de existenta inregistrarii la OSIM a unui nume apropiat, Symposion. Pentru a nu crea confuzii, am hotarat sa renuntam definitiv la a ne prezenta pe piata cu vinuri denumite Simpozion, dar nu am renuntat si la ideea de comercializare a vinurilor premium”, au declarat reprezentantii Casei de Vinuri Cotnari. Colocviu este o gama de vinuri care se remarca prin simboluri puternice, precum tehnologie, filosofie si arta. Roma, prin Colosseum, simbolizeaza inovatia si tehnologia avansata, Atena, prin Partenon, simbolizeaza filosofia, iar Moscova, prin Catedrala Sfantul Vasile, din Piata Rosie, simbolizeaza arta.

Comentarii
  • Cine mai bea vin de Cotnari dupa experimentele de prostituare totala
    Rad si cei de peste Prut de ce ati putut face din vinul de Cotnari. Deleanule nu iti este un pic rusine? Nu te mai saturi?

  • Trebuia sa se numeasca „Casa de vinuri Capusa” sau ‘Furatam munca prostimii’.Cine a facut aceste declaratii,catre dvs. in numele Casei ?.Organele de control, Garda Financiara, Curtea de conturi sau Anaful, nu au nimic de zis,in legatura cu aceast transfer nejustificat de venituri pentru a inregistra cheltuieli care sa duca la diminuarea profitului?.Cun justifica reprezentantii casei de vinuri,productia ce o valorifica?. Vai doamne cita nesimtire poti ac epta pe pamint!. Unde esti tu Tepes.. ?. Puscaria sau casa de nebuni te asteapta Deleanule.

  • Da, Ione ,de acord cu tine. Daca nu-i place il asteapta colegul Ovidiu Anastasiu,cel caruia i-a provocat moartea, prin inbatosarea lui de sef( Deleanu). Dute Costica linga Ovidiu, dar nu vei pleca pibna cind cineva nu-ti v-a crea aceea nesiguranta si deruta pe care i-ai creat-o tu lui. Daca-l dati afara pe Deleanu,pleaca totii (familia) si in doua lini pocneste ficatul in el ca lui Ovidiu

Adauga un comentariu