Sport

Comedie la Dinamo! Adrian Mutu va face toate transferurile. Promite sa aduca si bani la echipa

Publicat: 13 oct. 2016
1
Adrian Mutu va fi cel mai important om al clubului Dinamo, dupa finantatorul Ionut Negoita. Fosta vedeta din „Stefan cel Mare” va avea mai multe sarcini, dupa ce a fost numit în functia de manager general al ros-albilor.
Ajuns la 37 de ani, Mutu se va ocupa de transferurile lui Dinamo, urmând chiar sa urmareasca fotbalistiii pe care îi vrea clubul, dupa cum scrie Gazeta Sporturilor. Fostul international român va încerca sa caute si sponsori sau chiar investitori din Italia, Ionut Negoita afirmând de mai multe ori ca îi este dificil sa investeasca de unul singur la Dinamo.
 
În plus, Mutu va discuta cu jucatorii înainte si dupa meciuri, alaturi de Ionel Danciulescu, dar nu va sta pe banca, alaturi de Ioan Andone. În plus, noul manager al lui Dinamo va analiza si arbitrajele defavorabile ale „câinilor”, dupa recentele probleme ale bucurestenilor, care au amenintat si cu retragerea de pe teren, daca situatia nu se va schimba.
 
Desi tocmai a devenit manager general la Dinamo, Adrian Mutu vrea sa devina la un moment dat antrenor, el urmând sa participe în continuare la cursurile scolii de antrenori din cadrul FRF.
29 de goluri în 42 de meciuri a marcat Adrian Mutu pentru Dinamo. 
2 trofee are Adrian Mutu în palmares, în tricoul alb-rosu, eventul în sezonul competitional 1999-2000.
35 de goluri si 77 de selectii a adunat Adrian Mutu pentru echipa nationala a României.
Adauga un comentariu