Actualitate

Comedie totala la PDL Iasi: groparii partidului raman sefi

Publicat: 14 aug. 2012
1
Organizatia PDL Iasi pare a nu se trezi nici acum din amorteala. De supervizarea filialei se va ocupa in continuare Gheorghe Flutur, liderul de la Suceava si fostul presedinte al Consiliului Judetean din judetul vecin. In fapt, Flutur conduce PDL Iasi de vreo patru ani incoace, iar rezultatele s-au tot vazut la alegeri. Se poate spune ca de cand Flutur a fost mandatat sa se ocupe de filiala de la Iasi, PDL a mers pe un trend descendent. Insa, desi ar fi trebuit sa numeasca un nou lider de partid la Iasi, cei de la nivel central nu s-au trezit nici acum si au preferat sa-i dea organizatia tot lui Flutur. Daca in 2008 PDL avea cateva zeci de primari in judet, la ultimele alegeri scorul a fost mai mult decat jenant, iar filiala nu a prins decat 10 primarii. Cel putin, de cand organizatia a fost preluata de Dumitru Oprea, mana dreapta a lui Flutur, lucrurile au luat-o de tot intr-o directie gresita. In momentul cand s-a pus problema unei noi conduceri la Iasi, lucrurile au degenerat, iar tabara lui Oprea, sustinuta de Flutur, trage sforile sa-si mentina oamenii pe functii. 
Oprea sustine ca mai multi membri ai PDL Iasi au fost la conducerea centrala pentru a incerca sa puna mana pe partid. Desi Oprea recunoaste ca nu a fost printre respectivii, senatorul si-a trimis insa oamenii de incredere pentru a mentine controlul asupra filialei. Fara „tatuca” Flutur, Oprea nu ar avea insa nici o sansa.
„E o decizie de ieri luata so care intr-un fel a fost amanata. Biroul Permanent National a decis ca de mai multe filiala din tara sa raspunda indrumatori. Gheorghe Flutur va fi la Iasi. Supervizorii vor efectua deplasari in filiale. El este un om care vine cu un statut de neutralitate. Pana acum mesaje s-au tot carat, au fost pelerini la Modrogan, eu nu m-am numarat printre ei. Nu-mi place sa ling clante”, a spus Dumitru Oprea.
Comentarii
  • asa va trebuie ; sefi de la Suceava si de la Neamt cain stare sa va conduceti singuri nu sunteti. Si atunci cum vreti sa conduceti un judet sau o tara ?

  • Jalnic e asta din poza,chiar ca gropar,fara viziune,fara idee,doar tafna,infatuare si multa gargara.Nimic concret.V-a luat-o Nichita cu fondurile nerambursabile inainte,asa ca ,CIOCU; MIC!Pa!

  • ha,ha,ha.astia au adus Tara la sapa de lemn.ce Boc era in stare de ceva,nu conducea Basescu si Udrea?nu ei au facut iama in banii publici?apropo’s,unde mai e madame Udrea?.

Adauga un comentariu