Local

Comerciant perchezitionat domiciliar de politistii de frontiera. I-au gasit in casa mii de tigari de contrabanda – FOTO

Publicat: 07 oct. 2016
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera (SPF) Oancea au descoperit, in urma unei perchezitii domiciliare la un cetatean roman suspectat ca are preocupari in sfera depozitarii si comercializarii tigarilor provenite din contrabanda, aproximativ 16.000 de tigarete, peste 10.000 de lei si peste 1.000 de euro, a caror provenienta urmeaza a fi stabilita. 

Citeste si: Mii de tigari de contrabanda ascunse sub minereul de fier dintr-un vagon de tren – FOTO

In data de 6 octombrie 2016, in continuarea cercetarilor efectuate intr-un dosar penal inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Bujor, politistii de frontiera din cadrul SPF Oancea, impreuna cu lucratori ai compartimentului Criminalistica din cadrul STPF Galati, au efectuat o perchezitie domiciliara pe raza comunei Cavadinesti, judetul Galati, la un cetatean roman, despre care existau date ca are preocupari in sfera depozitarii si comercializarii tigarilor provenite din contrabanda. In urma perchezitiilor efectuate, in baza mandatului emis de Judecatoria Targu Bujor, au fost descoperite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor 16.000 de tigarete de diferite marci, in valoare de 6.780 de lei si diferite sume de bani, 10.045 lei si 1.680 euro, cu privire la care sunt suspiciuni ca ar proveni din contrabanda. Intreaga cantitate de tigari si sumele de bani au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
Politistii de frontiera galateni efectueaza in cauza cercetari sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Bujor sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.
Adauga un comentariu