Eveniment-Social

Comert ilegal cu brazi in zona Pietei Alexandru cel Bun

Publicat: 18 dec. 2012
1
In zona Pietei Alexandru cel Bun, politistii locali s-au sesizat ca pe strada Milcov se comercializeaza ilegal brazi, spatiul fiind în afara locatiilor autorizate de Primaria Iasi.
„Numitul A.U., de 44 ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 1.000 lei, conform Legii 12 din 1990, privind protejarea populatiei împotriva unor activitati comerciale ilicite si îndrumata spre locatiile special amenajate pentru comercializare brazilor”, a declarat Nicoleta Deciu, purtator de cuvant Politia Locala Iasi.
Agentii locali au anuntat ca în perioada urmatoare, avand în vedere ca pietele agroalimentare vor deveni tot mai aglomerate, se vor intensifica controalele în randul comerciantilor pentru a preveni comertul neautorizat si combaterea speculei.
Comentarii
  • DA FRUMOS….DAR PE TIGANII AIA CARE VIND TIGARI TE DAU JOS TIGANCILE CIND INTRI IN PIATA NU II VEDE NIMENI CE PARERE ARE DOAMNA DECIU O INVITAM SI PE IA IN PIATA PE INTRAREA DE LA BISERICA APOI SA DEA RASPUNSU

  • Ar trebui PULITIA sa vada si ciorile care fac specula cu petarde ,tigari pt ca le vand chiar sub nasul lor ..ar sa vada si pe speculantii pietari care cumpara marfa de la taranii amarati k apoi sa vanda la suprapret ..ar trebui sa vada cum ciorile astea imputite au ocupat ** % din tarabe si saracii tarani vand pe margini pe jos ,chiar nu se sesizeaza nimeni? ati orbit cu totii?

  • Ce sa vada politia locala , caci SCRAB CRISTIAN , in loc sa munceasca la servici se duce dimineta la ora sapte cu amanta aia cu parul roscat la Hotel SPORT , sa se F.U.T.A, nevasta lui stie , eu cred ca nu o sa-i trimit eu o inregistrare , ca mult rau a mai facut oamenilor ….

  • Veniti va rog si la Piata Nicolina sa vedeti ce haos este nici nu poti intra in piata de tarabele moldovenilor care te imbie cu scrumbie , alcol , tigari etc nu mai spun de toti bisnitarii care vand brazi fara sa fie marcati

  • Domnilor stau de *5 ani linga p-ta alex. sint vreo trei persoane de sex feminin mai colorate si vind tigarii chear si in prezenta Politei Comunitare si acelui politist din p-ta ! sint mina in mina ! ! ! la intrare-n p-ta nu-mai care e surd nu aude strg. tigari, tigari, tigari .

    • Vinde nu fura ! Intelegi ideea ? Evaziunea lor cantareste sub un gram ! De romanii care fac evaziune cu milioane de euro din fonduri Europene de ce nu zici nimic , esti pervers , te faci ca ploua , vezi doar infractiunile marunte si vizibile doar prin microscop ! Si apropo , aia care vand tigari fac un bine populatiei deoarece vand un produs mai ieftin decat altii !

Adauga un comentariu