Stiri si curiozitati

Comisarul care s-a ocupat de cazul Elodia a lamurit misterul. Ce i-a facut, de fapt, Cristian Cioaca sotiei sale

Publicat: 26 iun. 2019
3

Comisarul sef Vasile Viorel, cel care a lucrat la aflarea adevarului in cazul Elodia, a oferit cateva informatii inca in timp ce procesul era pe rol, inainte ca politistul Cristian Cioaca sa fie condamnat la inchisoare pentru crima. Acesta a dezvaluit in urma cu ceva timp cum a fost omorata, de fapt, avocata din Brasov.

Elodia nu a fost omorata cu premeditare. Cum a ucis-o politistul pe avocata din judetul Brasov

Vasile Viorel a explicat de ce Cristian Cioaca a devenit principalul suspect in dosarul disparitiei nevestei sale. Coordonatorul anchetatorilor din acest dosar care a innebunit Romania sustine ca politistul a omorat-o spontan pe Elodia si nu este vorba sub nicio forma de crima cu premeditare. Intre cei doi ar fi existat o incaierare care a dus la escaladarea situatiei pana cand acesta a ucis-o pe loc.

In casa in care ar fi avut loc crima, anchetatorii au descoperit urme de sange care era al Elodiei sub parchet, iar Cioaca a dat cu mai multe straturi de vopsea pentru a acoperi orice indiciu care il putea incrimina. Criminalistii, pornind de la probele de sange, au fost convinsi ca moartea a fost facuta cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune suficient de puternica din moment ce corpul a sangerat.

Nu se stie obiectul cu care a fost ucisa avocata. Criminalistul crede ca s-a folosit tocul pistolului

„Este cert ca moartea a fost facuta cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar consideram ca a folosit tocul pistolului.

Nu pistolul ca arma de foc, ci ca obiect vulnerant. Nu credem ca acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, sustinea comisarul sef Vasile Viorel in urma cu ceva timp.

Adauga un comentariu