National

Comisarul „case closed”, RESPINS din nou la Barou

Publicat: 23 sept. 2015
1

Fostul sef al Politiei Neamt, Aurelian Soric, a incercat pentru a cincea oara sa intre in avocatura, insa fara succes. Acesta a fost demis in urma asasinarii unui interlop intr-o cafenea, in urma cu cinci ani. Atunci, el a devenit cunoscut in toata tara prin declaratiile hilare. La examenul de admitere in profesia de avocat definitiv desfasurat pe 14 septembrie 2015, Aurelian Vasea Soric nu a reusit sa adune decat 50 de puncte dintr-un minim de 70, potrivit adevarul.ro. Fostul sef al Politiei Neamt, devenit celebru in urma scandalului ce a urmat asasinatului din noiembrie 2010, din localul Café Latino, de la Piatra Neamt, a fost notat la proba Drept civil cu 7 puncte, iar la Drept procesual civil a primit doar 4 puncte, din cele minim 10 puncte necesare la fiecare proba pentru a imbraca roba de avocat.

Vezi si MAE roman l-a convocat pe ambasadorul Ungariei la Bucuresti: „Ambasadorul Ungariei

Fostul comisar-sef al IPJ Neamt a avut rezultate mai bune la Organizarea si exercitarea profesiei de avocat (15 puncte), si la Dreptul penal si Procedura in materie penala unde a primt cate 12 puncte. Anul trecut, fostul sef al IPJ Neamt nu a reusit sa obtina decat 40 de puncte, dar cel mai aproape a fost in 2013 cand a obtinut 6,16 puncte.

Comentarii
  • Ba…asta e plin de pile..si se plange ca nu are din ce trai???. Are un bar, impreuna cu doamna Forna – de la UME-FEU, in Tudor Vladimirescu, numita sugestiv „La bodegutza” – unde ne ofera specialitatea casei: PITZZA FORNALINA… Si-i merge bine … ca barul s-a extins prin spatiile de invatamant de la UTI – fara chirie.. Gurile rele spun ca si pensionarul Giurma e asociata la bodegutza… Asa-s cu pensionarii nu-i mai intereseaza prosperitatea UTI…

Adauga un comentariu