National

Comisia juridica a Senatului avizeaza inceperea urmaririi penale pentru Andronescu si Mihailescu

Publicat: 18 nov. 2014
1

Comisia juridica a Senatului a avizat, marti, cu voturi 8 „pentru”, o abtinere si unul impotriva, incuviintarea inceperii urmaririi penale pentru Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu in dosarul Microsoft, cazurile urmand sa fie discutate in sedinta de plen de marti.
  
Initial, conducerea Senatului hotarase, marti, ca inceperea urmaririi penale in cazurile Andronescu si Mihailescu sa fie discutata in plen, miercuri, informeaza Mediafax.

Citeste si DOSARUL MICROSOFT. Dorin Cocos si Gheorghe Stefan raman in AREST
  
Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat, dupa sedinta, ca decizia de avizare favorabila a solicitarii Parchetului in cazurile Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu a fost luata cu majoritate de voturi.
  
Boboc a anuntat ca membrii Comisiei vor trimite imediat acest raport plenului Senatului pentru a fi pus pe ordinea de zi a sedintei de marti.

Citeste si Patru nume din DOSARUL MICROSOFT apar si in DOSARUL EADS
  
De asemenea, tot pe ordinea de zi a sedintei de marti a plenului Senatului figureaza, potrivit deciziei Biroului Permanent, raportul Comisiei juridice care constata incetarea mandatului senatorului Akos Mora, gasit incompatibil de catre ANI.

Adauga un comentariu