Actualitate

Comisia Permanenta si Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, reunite la Palatul Culturii din Iasi – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 24 aug. 2018

In perioada 23-25 august 2018, Iasul este gazda Comisiei Permanente si a Consiliului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

"Este o deosebita onoare si o mare responsabilitate pentru Baroul Iasi sa organizeze lucrarile celor doua foruri de conducere ale avocaturii nationale. In acelasi timp, evenimentul constituie o recunoastere a importantei baroului iesean in cadrul uniunii, precum și a realizarilor inregistrate de acesta in ultimii ani. Bucuria noastra este cu atat mai mare cu cat ultimul Consiliu UNBR organizat la Iasi a avut loc in anul 1991, iar precedenta Comisie Permanenta a fost tinuta in 1996. In anul "Centenarului Marii Uniri", rememorand rolul avocatilor romani in procesul de infaptuire a unirii, va anuntam ca deschiderea festiva a Consiliului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania va avea loc in data de 24 august 2018, la Palatul Culturii, in Sala Voievozilor, incepand cu ora 11.30", a precizat Marius Sebastian Striblea, decanul Baroului Iasi.

La deschidere vor fi prezenti Presedintele UNBR, vicepresedintii uniunii, decanii barourilor din Romania si ceilalti membri ai Consiliului Uniunii. 

Se vor alatura, in calitate de invitati, membrii Consiliului Baroului Iasi, Presedintele Uniunii Avocatilor si decanii barourilor din Republica Moldova.

La deschidere vor participa Primarul Municipiului Iasi, Mihai Chirica, Prefectul Judetului Iasi, Marian Serbescu, Vicepresedinte Consiliului Judetean Iasi, Victor Chirila, reprezentantii Curtii de Apel Iasi, ai Tribunalului Iasi, Judecatoriei Iasi si a tuturor unitatilor de parchet din Iasi, precum si ai notarilor publici, executorilor judecatoresti, mediatorilor si arbitrilor.

Adauga un comentariu