Actualitate

Comitetul Director al CSMS Iasi il va demite pe Ionut Chirila

Publicat: 09 oct. 2014
1

Ionut Chirila nu mai este antrenorul CSMS Iasi. Comitetul Director al clubului din Copou s-a intrunit intr-o sedinta in aceasta dimineata si a decis sa-l demita pe antrenorul care a condus Iasul 5 meciuri in Liga I, unde a inregistrat o remiza si 4 infrangeri si unul in Cupa Romaniei (victoia cu 1-0 de la Ramnicu Valcea).

Citeste si Este INCREDIBIL! Ionut Chirila refuza sa plece de la CSMS Iasi

Cum Ionut Chirila a refuzat sa-si rezilieze de comun acord contractul cu formatia ieseana, desi demisia i-a fost ceruta atat de presedintele Florin Prunea, cat si de primarul Gheorghe Nichita, CSMS va trebui sa-i plateasca toate salariile antrenorului pana la finalul sezonului (insemnand aroximativ 45.000 de euro). In locul lui Ionut Chirila, noul antrenor al CSMS Iasi va fi Liviu Ciobotariu, care a mai lucrat in Copou in urma cu doua sezoane.

Citeste si  Negocieri esuate! Ionut Chirila nu vrea sa plece de la CSMS

Comentarii
  • Pai de ce mai jigodiilor? De ce sa platiti 45000 de euro din banii nostri? Platiti-i din banii lui gigi securistu ciquita ca doar el l-a adus antrenor pe acest specimen.

  • Ii da lui Chirila 45.000, vine Ciubotariu ia si el cum a luat si Grigoras si atatia altii care au stat 5 meciuri si au plecat cu banii iesenilor. Vaca de muls banii contribuabililor. Nea Gigi Nechita a zis de curand ca vrea sa lase echipa in liga II pentru a reveni in liga I in 2016 odata cu alegerile parlamentare, ca vrea capital electoral atunci. Nu cred ca-i mai merge la cum e sistemul in campionat. Rusine.

Adauga un comentariu