Magazin

Alimentatie pentru o sperma dulce – Interzis sub 18 ani

Publicat: 13 feb. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alimentatie pentru o sperma dulce - Interzis sub 18 ani
1

Intre noi fie vorba, „siropul concentrat” de Iubi nu are intotdeauna gustul cel mai bun. Eu il iubesc oricum ca e un baiat asa dulce… dar as vrea sa se reflecte asta si in gustul spermei. Daca ai si tu o problema de genul, atunci te sfatuiesc eu ce sa faci. Sperma este o secretie ca oricare alta, sa stii. Numai 1% din ea reprezinta lichid seminal… adica in ce se scalda soldateii lui.

La fel cum transpiratia poate sa miroasa diferit in functie de ce mananci… si sperma capata arome diferite in functie de ce ai papat la pranz sau la cina. E nevoie de 12 – 24 de ore pentru ca ce ai mancat sa dispara complet din corp. Daca vrei intr-o anumita seara sa te harjonesti mai in serios sau mai in gluma cu iubitul si sperma lui sa aiba un gust mai dulce, atunci uite ce trebuie sa-l pui sa manance toata ziua:

fructe exotice: papaya, mango, ananas dar si fructe de sezon (mere, pere, struguri). In general alege fructe care sunt foarte dulci.
multe legume, mai ales plante cu multa clorofila (telina, marar, patrunjel)
foloseste ca ingrediente scortisoara, menta si suc de lamaie

Nu-l lasa sa manance fast-food, pentru ca mancarea de la Mac si KFC este yucky, plina de chimicale scarboase. De asemenea, pe termen lung, pentru ca gustul spermei sa se imbunatateasca, trebuie sa limitati consumul de carne rosie, cafeina si alcool si legume cu mult sulf, ca de exemplu ceapa si usturoiul. Nu aveti incredere in produse/medicamente care spun ca au ca efect indulcirea spermei deoarece majoritatea nu au fost testate si nu functioneaza. Singura cale de a obtine rezultate reale este sa ai o dieta sanatoasa.
Sa speram doar ca dupa cateva zile in care are voie sa manance numai legume verzi si fructe, fara carne de porc sau vita… iubi al tau o sa si mai aiba chef de harjoneala.

Adauga un comentariu