Magazin

Andreea Tonciu, ADEVARUL despre casnicia cu Daniel Niculescu: „Sotul meu nu munceste!”

Publicat: 01 iun. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Tonciu ADEVARUL despre casnicia cu Daniel Niculescu Sotul meu nu munceste
1
Andreea Tonciu a marturisit in cadrul unu interviu ca mariajul ei merge ca pe roate. Si ca relatia cu sotul ei este foarte buna. De altfel, Daniel Niculescu e cel care aduce bani in casa. Toate astea pentru ca el e cel care se ocupa de constructia unor blocuri.
Andreea Tonciu a dat o mare veste! Anul acesta e pusa pe fapte mari! Dupa ce s-a certat cu sotul sau, vedeta a luat o decizie de ultim moment – a dezvaluit ca planuieste sa revina pe micile ecrane.
„Din toamna, poate, cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa revin. Sunt casnica, imi cresc copilul. (…). Vai de mine a iesit un mare scandal in casa. Sotul meu nu munceste… sotul meu construieste case. Avand in vedere ca face un bloc, vreau ca ultimul etaj sa-l pastrez pentru mine si sa-l transform in duplex. (…). Pe 24 iunie, plecam in vacanta. (…).”, a declarat Andreea Tonciu.
Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, si-a gasit linistea in bratele lui Daniel Niculescu. Pentru prima data, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nunta a Sanzianei Buruiana. In noiembrie 2015, Andreea a anuntat ca este insarcinata si ca va aduce pe lume o fetita. La inceputul lunii februarie, Tonciu si Daniel au devenit sot si sotie. Nasii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a nascut la o clinica privata din Bucuresti. Fetita a primit numele Rebecca Ana Maria.

Sursa: spynews.ro

Adauga un comentariu