International

Anuntul care cutremura Regatul Unit! Printul William renunta la tronul Marii Britaniei! Care sunt motivele

Publicat: 21 iun. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anuntul care cutremura Regatul Unit Printul William renunta la tronul Marii Britaniei Care sunt motivele
1

O majoritate covarsitoare dintre britanici asteapta ca la tronul Marii Britanii sa vina printul William! In locul Reginei Elisabeta a II-a, in mod normal ar trebui sa urmeze Printul Charles, dar acest lucru nu a fost luat in calcul de Regina. Sondajele realizare in Marea Britanie arata ca mai mult de jumatate dintre britanici vor ca urmatorul rege sa fie printul William, fiul cel mare al printului Charles si al printesei Daiana. In pofida dorintelor britanicilor, acest lucru pare sa fie departe de a se indeplini, deoarece revista americana Globe scrie ca printul William ar vrea sa renunte la tronul Regatului Unit.

Revista Globe scrie ca ducii de Cambridge s-au speriat enorm atunci cand au aflat ca fiul lor cel mare, George, a devenit tinta gruparii teroriste ISIS! Tocmai acest lucru i-a facut sa ia o decizie la care nu se astepta nimeni: aceea de a-si proteja familia cu orice pret, chiar si cu cel al tronului. Printul William ar vrea sa renunte la tron si nu mai doreste sub nicio forma sa devina rege. Se pare ca pentru acesta familia e mult mai importanta a luat aceasta hotarare pentru a-si proteja sotia si copiii. Scotland Yard ar fi confirmat anul trecut ca a dejucat la limita un plan al gruparii teroriste ISIS care incerca sa-l rapeasca pe micul print George si ca a efectuat mai multe arestari in acest sens.

Legea Brexitului propusa de Theresa May a fost aprobata de Parlamentul britanic

Familia Regala a luat, desigur, toata masurile posibile si imposibile pentru ca printul George sa fie in siguranta. Autoritatile au luat masuri extraordinare la scoala din Londra, Thomas’s Battersea, unde invata micutul, dar si in zonele de langa.
Mai mult, autorul regal Gill Knappett a anuntat inca de la inceputul anului ca William nu se grabeste sa ocupe tronul, mai ales ca tatal lui s-a pregatit o viata intreaga pentru acest rol. „Printul William nu-si doreste sa ocupe tronul prea curand. Insa, ca si tatal lui, William va avea o domnie foarte scurta fata de cea a bunicii lui. El a spus ca nu isi doreste deloc sa preia regatul mai devreme”, a declarat Gill, la inceputul anului.

Adauga un comentariu