Magazin

Brazilianca de 14 ani si 2 metri nu poate merge la scoala: Nu incape in autobuz

Publicat: 31 aug. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii

E greu sa te amesteci in multime cand ai doar 14 ani si 2,06 metri inaltime. Elisany Silva, frumoasa adolescenta din Brazilia se pare ca sufera de gigantism, dar nu a fost pus inca nici un diagnostic exact deoarece familia nu isi permite sa o duca la medic.

Fetita a declarat intr-un interviu acordat unei televiziuni locale ca nu poate merge la scoala deoarece nu incape in autobuz. „E greu si in casa, mereu ma lovesc cu capul de tavan”, a spus tanara.

„As vrea sa nu mai creasca, sa fie ca ceilalti copii pentru ca stiu ca asta isi doreste si se simte ciudat”, a declarat mama fetitei.

Medicii care au auzit de cazul fetitei sunt de parere ca adolescenta ar putea avea mari probleme de santate provacate de inaltimea neobisnuita si ca ar putea prezenta anumite simptome specifice gigantismului: dureri de cap, probleme de vedere, tiroida si chiar ovarele ar putea sa nu functioneze deloc. Medicii nu exclud varianta mortii premature a adolescentei.

Adolescenta, care isi doreste sa ajunga model, creste cu circa 15 centimetri anual, de 3 ori mai mult decat un copil normal de varsta ei.

O casa de moda din Brazilia i-a propus deja tinerei sa defileze pe podium imbracata in rochie de mireasa.

Adauga un comentariu