Magazin

Catalin Botezatu i-a furat sotia fostului capitan al nationalei de baschet

Publicat: 15 aug. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Catalin Botezatu i-a furat sotia fostului capitan al nationalei de baschet
1

Prima femeie de care s-a îndragostit Catalin Botezatu este Dana Opsitaru. Potrivit Libertatea, Dana Opsitaru este genul de femeie pe care Catalin nu o va putea uita niciodata. Nascuta în 1959, în Bucuresti, într-o familie relativ modesta, Dana s-a remarcat înca din adolescenta prin frumusete si ambitie. 1,75 metri înaltime, supla, picioare lungi, drepte si bust generos – cam acestea erau atuurile cu care Dana încerca sa-si depaseasca conditia. La începutul anilor ‘80, l-a cunoscut pe Roman Opsitaru, zis Nutu, un baiat dintr- o bucata din zona Clujului, înalt de 2,10 m.

Juca baschet la Steaua Bucuresti si apoi la echipa nationala, unde a fost si capitan. Se spune ca Dana a vazut în el garantia unui viitor bun, mai ales ca sportivii, în special cei de la Steaua (echipa armatei), aveau multe privilegii în perioada comunista. In 1981 s-au casatorit, iar doi ani mai tarziu a venit pe lume primul lor fiu, Alexandru. La ceva vreme dupa nastere, în mintea Danei s-a înfiripat ideea de a fi manechin la APACA. A reusit, în cele din urma, sa intre în echipa de aur a Zinei Dumitrescu, cu ceva ajutor chiar din partea sotului ei, care i-a facut hatarul, desi nu era prea încantat de noul statut al Danei.

Dupa ce a devenit model, Dana s-a schimbat. Prietenii spun ca s-a transformat într-o diva, ea venind de multe ori la meciurile sotului ei în tinute extravagante. In 1985, la 26 de ani, a aparut zvonul ca s-ar fi îndragostit de unul dintre modele: era vorba despre Catalin Botezatu, care, la acea lvreme, avea doar 19 ani. Mult mai experimentata decat el, Dana l-ar fi învatat, se spune, pe Bote tot ceea ce stie acum despre femei. Cand s-a aflat despre relatia lor, s-a iscat un mare scandal. Nutu a acceptat tacit situatia, mai ales ca la acea vreme devenise un mare sportiv. In 1988 însa, în timpul unei deplasari în Germania, a fugit de la hotel si a cerut azil politic. A fost declarat dezertor de statul roman, iar colegii sai si-au petrecut multe ore la Securitate. Dana si-a continuat relatia cu Bote cativa ani buni dupa plecarea sotului ei. In prezent, Roman Opsitaru locuieste în localitatea germana Tübingen, acolo unde lucreaza ca instructor de golf. Intre timp, Dana s-a recasatorit cu un om de afaceri si a plecat si ea, tot în Germania.

Adauga un comentariu