Magazin

Cele mai nebune pariuri din istorie si cele mai mari castiguri: A pus 50 de centi si a castigat un milion de lire

Publicat: 08 mart. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai nebune pariuri din istorie si cele mai mari castiguri A pus 50 de centi si a castigat un milion de lire
1

Una dintre cele mai vechi case de pariuri din lume,  a inregistrat de-a lungul timpului mai multe cote si pariuri inedite. Casa e celebra privind acordarea de cote trasnite la cererea oamenilor.

1. In aprilie 1964, David Trelfall a pariat 10 lire sterline pe o cota 1000, ca omul va ajunge pe alta planeta pana in ianuarie 1970. Selectia a fost inregistrata ca fiind primul pariu in spatiul cosmic. Miza lui Trelfall reprezenta echivalentul unei patrimi din salariul lunar.

Neil Armstrong a pasit pe luna in iulie 1969 si pariorul a incasat atunci 10.000 de lire. Trelfall nu a fost singurul care a mizat pe un astfel de eveniment si casa de pariuri a platit atunci castiguri de peste 50.000 de lire, aproape 1 milion de lire la valoarea de astazi.

2. Teoria conspiratiei are un loc in oferta de pariuri, chiar si in zilele noastre. Ciara Parkes inca are un pariu valabil, plasat la mijlocul anilor ’90, pentru o intoarcere a ”Regelui”. Femeia a plasat un pariu nebun de 250 de lire pe o cota de 500 si inca asteapta ca Elvis sa revina in lumina reflectoarelor si sa dezvaluie adevarul despre asa-zisul deces.

Elvis e in prim plan si pentru cea ma trasnita cota din istorie, de-a dreptul incredibila. Un postas din Glasgow a mizat pe faptul ca Elvis se va prabusi cu un OZN in lacul Loch Ness, accident care il va rapune pe monstru. Pariul e cat se poate de real si inregistreaza o cota de 20.000.000!

3. Primele pariuri pe show-uri TV au aparut la inceputul anilor 80 in cadrul aceleiasi case. ”Cine l-a impuscat pe J.R?” era pariul lansat de William Hill, personaj din celebrul serial american ”Dallas”.

4. Muzicianul Lord Sutch a cerut cota casei de pariuri ca intr-o zi va ajunge prim-ministrul Regatului Unit. Acesta mizat 1 lira si putea castiga 15.000.000 dupa ce si-a inregistrat partidul ”Offical Monster Raving Loony Party” si a reusit performanta uluitoare de a pierde alegerile de 40 de ori. Lord Stuch nu si-a adjudecat niciodata castigul!

5. In 1988, Chris Bonnington, alpinist, a cerut casei de pariuri cota ca, in urma unei expeditii in Muntii Himalaya, se va intoarce cu dovezi ca ”Yeti” exista. La intoarcerea sa, acesta a prezentat dovezi privind existenta celebrului monstru, pe care Ministerul Agriculturii le-a confiscat si pariul nu a fost validat.

6. In 1995, John Richardson a pariat pe o cota – la fel – ceruta casei de pariuri, ca in 2040 va concepe un copil, in conditiile in care britanicul avea 55 de ani in momentul in care a plasat miza!

7. Fred Craggs a dat lovitura in 2006 fara ca macar sa stie ce face! Craggs a inregistrat cel mai mare castig din istorie la cursele de cai. Acesta a pariat la intamplare – de ziua lui! – pe opt curse, cu doar 50 de centi, iar data urmatoare cand a calcat pragul agentiei era mai bogat cu 1 milion de lire.

8. O alta cota inedita inregistrata de casa de pariuri a fost acceptata in 2013, dupa ce un student a mizat 100 de lire pe o cota 7.00. Britanicului i-a fost acceptata selectia ca relatia cu prietena sa – colega de facutlate – va dura mai mult decat studiile celor doi, cumulate, la universitatea la care erau inregistrati.

 

Adauga un comentariu