Magazin

Doctorul Cristian Andrei, prins in pat cu amanta

Publicat: 08 sept. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doctorul Cristian Andrei prins in pat cu amanta
1

Renumitul psihiatru Cristian Andrei are un trecut demn de o telenovela. CANCAN a aflat culisele incredibile ale scandalului care a determinat-o pe sotia sa sa divorteze. Ea l-a prins in pat cu o femeie casatorita, o persoana publica, iar harjonelile „doctorului de suflete” au fost imortalizate cu camera ascunsa.

Cristian Andrei a acceptat sa divorteze abia dupa ce sotia sa i-a aratat probele grele pe care le are impotriva lui. Cei doi se judeca in prezent pentru stabilirea unui program de vizita pentru cei doi copii. Inca marcata de ruptura care a avut loc acum trei ani, Loredana Andrei a acceptat sa povesteasca drama pe care a trait-o alaturi de cunoscutul psihiatru. „Cristi nu e barbatul unei singure femei”, a spus aceasta.
Ea stia de mult timp ca sotul sau o insala si a pus la punct un plan: a instalat o camera in dormitor si l-a surprins in plina actiune. „Nu e adevarat ca am divortat din cauza fostei asistente Gina Morosanu (surprinsa de CANCAN, recent, la plaja cu doctorul – n.r.), ci dupa ce l-am filmat in patul nostru, acum trei ani, cu o doamna blonda, de 41 de ani, cunoscuta politiciana. Zicea ca e pacienta lui… Si acum se mai vede cu ea. Nu pot spune mai mult”, a explicat Loredana Andrei. Ea a declarat ieri in instanta ca doctorul a traumatizat-o, la fel si pe cei doi copii. „Omul asta e mai malefic decat va inchipuiti, se joaca cu mintile oamenilor”, s-a plans Loredana. Din aceasta cauza, copiii nu vor sa mai auda de el, sustine femeia. „Nu inteleg de ce a inceput procesul, poate sa-i vada oricand.
Am incercat sa-i conving sa pastreze relatia cu el”, i-a spus Loredana, printre lacrimi, judecatorului.

Adauga un comentariu