Actualitate

Eroii nu au LIBER! Chiar de ziua lui, acest politist a salvat o batrana din flacari – FOTO

Publicat: 27 ian. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Eroii nu au niciodata liber! Acest politist reprezinta un exemplu pentru comunitatea noastra. Teodor Buculei, politist in cadrul Postului de politie din Podu Iloaei a fost printre primii care au ajuns la apelul lansat de un tanar speriat ca locuinta in care se afla bunica lui, luase foc. Cei trei politisti au ajuns la fata locului, si fara sa se gandeasca prea mult au intrat in casa, au scos femeia, iar apoi au stins flacarile. Intr-o postare pe o retea de socializare, cei trei salvatori au parte de o recunoastere bine meritata. De mentionat e ca, chiar de ziua lui, Teodor Buculei si-a facut cel mai frumos cadou: Impreuna cu colegii lui, a salvat o viata.

Scene SOCANTE in Iasi! Doi POLITISTI au fost atacati in plina strada de trei derbedei! Agresorii sunt acum in libertate!
''De serviciu, de ziua lui, a salvat o viata.
Un apel la 112 i-a alertat in aceasta noapte pe politistii din Podu Iloaiei. Un barbat de 35 de ani a cerut ajutor dupa ce casa bunicii lui a fost cuprinsa de flacari. Batrana in varsta de 93 de ani nu putea sa iasa din casa, dupa ce soba luase foc. Primii care au ajuns la locuinta femeii au fost ag. Teodor Buculei, ag. Stefan Tanase de la Postul de politie din Podu Iloaiei si agentul de Politie Locala Sergiu Apostol. Podul casei ardea, iar in camera in care era batrana abia daca se putea respira. Cei trei au scos femeia din casa si au stins flacarile pana au ajuns pomperii. Batrana este acum in afara oricarui pericol. Misiunea a fost cu atat mai speciala cu cat a dovedit inca o data ca indiferent de moment, politistii sunt pregatiti sa isi faca datoria, chiar daca isi sarbatoresc ziua de nastere.'' se arata in postare.

Adauga un comentariu