Actualitate

EXCLUSIV! Video INTERZIS minorilor! Scene fierbinti, inregistrate pe un trotuar din Iasi! Doi tineri isi fac de cap in vazul tuturor – FOTO/VIDEO

Publicat: 19 iun. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

Moldovencele sunt tare iubarete si uneori lipsite de prejudecati. Iasi, 2019. Lasam orice inhibitie deoparte si ne facem de cap. La asta s-au gandit probabil doi tineri, zilele trecute. Pe Soseaua Arcu din Iasi, cei doi tineri au facut-o cat se poate de lata. Ea in genunchi, el mandru din cale afara in picoare, gol de la jumatate in jos. O felatie pe cinste in vazul tuturor, dar cui ii pasa? Fanteziile unora depasesc orice imaginatie, iar asta se vede de la o posta.

Vezi si: EXCLUSIV! Radiografia "luptei anului" din Tudor Vladimirescu! Avem numele BATAUSILOR! Iata cine sunt cei mai "agresivi" tineri filmati vreodata in Iasi – VIDEO

De vis-a-vis, un trecator a devenit cameraman amator de….filme porno

Dupa ce a realizat ce se intampla chiar pe trotuar, a scos telefonul mobil si a pornit inregistrarea video. Masinile treceau, pietonii treceau, trecatorul filma, fata….muncea. Trecand peste toate aceste aspecte tragi-comice, un astfel de comportament nu trebuie tolerat, cel putin nu pe trotuar sau in public. Odata ce au ales sa faca asta in vazul tuturor, cel mai probabil cei doi tineri infierbantati si-au asumat totul.

Probabil fiecare se intreaba cine sunt cei doi 

Pentru a evita surprizele neplacute si divorturile peste noapte, reporterii BZI nu vor face publice numele celor doi protagonisti (deocamdata). Pana data viitoare, iubiti-va mult!

Adauga un comentariu