News Flash:

Greseala pe care o fac toti atunci cand prajesc cartofi

1 Mai 2017
1794 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7274 RON (0.0000)
USD: 4.2656 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Alimentele bogate in amidon preparate la temperaturi foarte inalte pentru o perioada lunga de timp, precum cartofii prajiti intens, pot creste riscul de cancer in cazul persoanelor care le consuma in mod frecvent, au anuntat luni oamenii de stiinta britanici din cadrul unei agentii guvernamentale.

Continuarea pe CULINAR.BZI 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

amidon
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2019 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2156 (s) | 23 queries | Mysql time :0.074010 (s)