Local

Judecatorii au oprit sechestrul asupra sediului Inproiect

Publicat: 26 apr. 2002
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Judecatorii au oprit sechestrul asupra sediului Inproiect
9

Conflictul dintre Simirad si Ionescu a atins punctul culminant. In cursul zilei de ieri, inspectorii Directiei Finantelor Publice Locale s-au deplasat la sediul Inproiect din Pacurari pentru a pune sechestru pe cladire, deoarece societatea are datorii catre municipalitate. „Am vrut sa punem sechestru pe sediul SC Inproiect, insa patronul societatii a citit dintr-o ordonanta presedentiala, emisa de judecatorie, care prevede suspendarea procedurii de exectuare a debitorului. Vom verifica si noi daca aceasta ordonanta exista cu adevarat. Daca intr-adevar exista, aceasta trebuie respectata”, a declarat Verona Chichirau, sefa DFPL.
Inproiect are datorii de 1,7 miliarde de lei catre municipalitate, constand in taxa de autorizatie si cota de profit aferenta trimestrului patru pe anul 2001 si trimestrul unu 2002, pe care Primaria trebuie sa o primeasca potrivit contractului semnat intre municipalitate si Inproiect, pentru edificarea Centrului de Afaceri.
Reamintim faptul ca Inproiect si Primaria se afla intr-un conflict deschis de cand patronul societatii s-a folosit de articolul 30 din contractul de asociere, cerandu-i lui Simirad sa-i plateasca 18 milioane de dolari ca si contravaloare a cladirii World Trade Center.
Constantin MAZILU

Adauga un comentariu