Actualitate

Patronul RVR, Radu Norocea, eliberat din arest. Nu a scapat totusi de probleme

Publicat: 16 sept. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patronul RVR Radu Norocea eliberat din arest. Nu a scapat totusi de probleme
1

Patronul firmei de taximetrie RVR, Radu Norocea, a iesit de cateva zile din Arestul IPJ Iasi, insa a fost plasat in arest la domiciliu. Acesta este judecat in doua dosare penale. Cel mai recent dosar a fost deschis pentru infractiunea de talharie calificata, in care este implicat si o persoana apropiata lui Norocea, pe nume Ion Ciprian Ene. In al doilea dosar este acuzat ca a sechestrat un fost angajat si un coleg de-al fiului sau minor, acestia avand un conflict mai vechi.

Radu Norocea a petrecut cateva ceasuri impreuna cu un prieten la casa sa din zona Bucium. La un moment dat, prietenul lui Radu Norocea a vrut sa plece. Asta se intampla undeva dupa miezul noptii, in jurul orei 1:00. Norocea a sunat la dispeceratul firmei pe care o detine si a cerut ca la locuinta sa sa vina un taximetrist. Nu a durat foarte mult, iar la locuinta afaceristului s-a prezentat unul dintre angajati, pe nume Andrei C. in varsta de 22 de ani.

Taximetristul a efectuat o manevra gresita si i-a lovit masina lui Norocea, un Range Rover. Atunci Radu Norocea si-a iesit din minti si, din cate se pare, l-ar fi lovit pe propriul angajat. In urma unor discutii, Norocea i-a cerut angajatului bani. Andrei ar fi avut o mie de lei la el, insa Norocea nu s-a multumit doar cu atat.

Surse din cadrul anchetei au precizat ca Norocea a pus mana pe o secure, s-a urcat impreuna cu angajatul sau intr-o masina aflata tot in proprietate sa si a plecat spre locuinta tanarului, urmand sa mai primeasca de la acesta 3.500 de lei. Cand a ajuns la domiciliul lui Andrei C. intr-o comuna apropiata de Iasi, l-a pus pe acesta sa mearga in casa si sa-i dea banii. Andrei i-a adus acestuia, din cate se pare, 3.500 de lei si a plecat tot cu masina condusa de Norocea spre sediul RVR Taxi.

Mai multe detalii despre noaptea in care Radu Norocea si-a talharit angajatul gasiti aici!

Adauga un comentariu