Sport

Povestea iubirii dintre Cristi Pulhac si manechinul Alexandra Enachescu

Publicat: 10 ian. 2009
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Povestea iubirii dintre Cristi Pulhac si manechinul Alexandra Enachescu
1

Frumoasa Alexandra Enachescu, care va aparea in paginile revistei Maxim Italia, pentru luna ianuarie, a povestit pentru Click cum l-a cunoscut pe fundasul stanga al cainilor. Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand ea abia incepea liceul.

„Juca fotbal la scoala lui Dobrin, in Pitesti. O prietena buna de-a mea vorbea cu un coleg de-al lui. Am intrat la acelasi liceu la care era si Cristi si tot ne vedeam, ma tachina, dar nu-l bagam in seama. Aveam 14 ani, eram mica, nu prea il bagam in seama”, a declarat Alexandra Enachescu. Dar avand prieteni comuni, dupa o luna si ceva s-au apropiat unul de celalalt si au trecut aproape noua ani de atunci.

„Cristi este mai mult plecat prin cantonamente, prin tara cu meciurile. Cateodata este plecat si o luna de acasa, cu echipa. Dar cand se intoarce, parca suntem impreuna de o luna. Nici nu simt ca avem atatia ani impreuna”, declara Alexandra Enachescu. Desi au circulat foarte multe zvonuri, cum ca ei doi s-ar casatori, manechinul spune ca inca se simt copii. „Planuri de nunta nu avem, pentru ca suntem ca si casatoriti. Stam impreuna de trei ani, doar ca pe mine nu ma cheama Pulhac”. In curand, jumatatea fotbalistului va merge la Londra pentru o intalnire cu o mare agentie de modeling care a promovat foarte multe modele recunoscute international. Alexandra Enachescu a fost aleasa de reprezentantii publicatiei italiene Maxim, dupa ce aceasta a trimis cateva poze fara sa se gandeasca la faptul ca ar putea fi contactata.

„Am primit un mail de la ei, dupa ce au vazut pozele si mi-au trimis cateva intrebari pentru un miniinterviu. Am ramas impresionata de modul in care s-au purtat cu mine, chiar daca am intarziat cu raspunsurile la intrebari si pozele. Chiar au tinut redactia deschisa pana la miezul noptii, doar pentru mine”, a marturisit manechinul. De putina vreme, Alexandra a devenit imaginea unei firme de haine din orasul Targoviste. „In Targoviste sunt bannere mari cu mine in centrul orasului. Cea care detine aceasta firma si-a mai deschis si in Brasov un magazin si acum vrea sa ajunga si in Bucuresti”, spune Alexandra.

Adauga un comentariu