Eveniment-Social

Scandal provocat de cererea unei mariri salariale

Publicat: 12 iun. 2007
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal provocat de cererea unei mariri salariale
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:81839;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

• Un administrator risca sa fie destituit din functie, deoarece a indraznit sa solicite o majorare salariala pentru a avea o indemnizatie mai mare cu doar cateva sute de mii lei decat femeia de serviciu • Mai mult, administratorul blocului H1 din cartierul iesean Tatarasi nu poate sa-si faca treaba, pentru ca este supus in permanenta la presiuni din partea conducerii asociatiei

Un administrator risca sa fie destituit din functie, deoarece a indraznit sa solicite o majorare salariala pentru a avea o indemnizatie cu doar cateva sute de mii lei mai mult decat femeia de serviciu. Administratorul blocului H1 de pe strada Ciurchi numarul 121 risca sa fie destituit din functie, dupa ce a solicitat o majorare salariala cu aproximativ 600 mii lei (60 RON). Mai mult, administratorul blocului H1 din cartierul iesean Tatarasi nu poate sa-si faca treaba, pentru ca este supus in permanenta la presiuni din partea conducerii asociatiei, respectiv presedinte si vicepresedinte. Magdalena Baharniceanu, actualul administrator al blocului H1 din cartierul iesean Tatarasi, are in acest moment un salariu net de doua milioane lei (200 RON), cu 20 mii lei (2 RON) mai mult decat femeia de serviciu. Asta in conditiile in care, administratorul intocmeste listele de plata, tine contabilitatea asociatiei si incaseaza banii de la locatari. Potrivit Magdalenei Baharniceanu, dupa ce a solicitat majorarea salariala, a si fost acuzata ca a administrat blocul in mod necorespunzator.

„Necazurile au inceput atunci cand am solicitat o marire de salariu, deoarece eu fac mai toata treaba in asociatie. Cand am solicitat aceasta majorare, mi s-a spus din start ca nu voi primi nimic in plus la salariu, asta in cazul in care eu am cu doar 20 mii lei (2 RON) mai mult decat femeia de serviciu. Pentru a scapa de mine au facut afise prin care au informat locatarii eronat despre activitatea mea. Ei vor sa scape de mine deoarece am avut un conflict mai vechi cu vicepresedintele asociatiei, Georgeta Condurache. Nu a facut nimeni pentru acest bloc, cat am facut eu”, a declarat Magdalena Baharniceanu, administratorul Asociatiei bloc H1. Insa culmea, acuzatii privind administrare necorespunzatoare a imobilului au fost aduse si membrilor comitetului asociatiei. „Eu cred ca o sa se rezolve pe cale amiabila. Se face prea mult circ pentru o problema minora. Nu vreau sa particip la un razboi privat care nu-mi apartine. Va primi pana la urma majorarea salariala si va ramane pe functie”, a spus ieri Georgeta Barsan, membra in Comitetul Executiv al Asociatiei blocului H1 si locatar al blocului.
Contactata telefonic de reporterii ZIUA de Iasi, vicepresedinta Asociatiei H1, Georgeta Condurache nu a dorit sa comenteze acest aspect. „In ce calitate ma intrebati lucruri care ne privesc personal? Nu va priveste ce se intampla in asociatia noastra!”, a spus scurt Georgeta Condurache.

Adauga un comentariu