Actualitate

Schimbari in mediul de afaceri iesean! Clubul Vivertine din centrul orasului a inregistrat pierderi importante! Afacerea este in pericol?

Publicat: 17 sept. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Schimbari in mediul de afaceri iesean Clubul Vivertine din centrul orasului a inregistrat pierderi importante Afacerea este in pericol
1

@ Un club de fitness deschis de doi asociati implicati in afaceri cu echipamente pentru marirea penisului a inregistrat raportari financiare pe minus @ In ciuda echipamentelor moderne oferite clientilor, Clubul Vivertine a inregistrat pierderi masive, la care se adauga si o datorie ce depaseste doua milioane de euro @ Reprezentantii firmei au refuzat sa comenteze situatia financiara @ "Nu stiu, nu cunosc!", a declarat Florin Calancea, asociat in societatea Revive Club SRL @ In zece ani au vandut produse de peste 20 milioane de euro

Probleme financiare pentru medicul Cezar Amititeloaie, cel care a deschis in incinta hotelului Hampton sala de fitness Vivertine.

Conform cifrelor financiare publicate pentru anul trecut, societatea Revive Club SRL, care administreaza clubul, a inregistrat o cifra de afaceri de 2,7 milioane de lei, dar cu pierderi importante de 2,3 milioane de lei, la care se adauga datorii de 12,7 milioane de lei. Societatea a fost deschisa in 2016, an in care nu a avut activitate. In aceasta afacere apare ca asociat si Florin Calancea.

Clubul Vivertine parea sa atraga multi clienti, dand impresia ca afacerea este infloritoare. Insa, cifrele financiare contrazic imaginea unei afaceri de succes.

Printre serviciile oferite de Vivertine se numara: piscina, jacuzzi, baie de aburi, perete de escalada, cursuri de inot. Un pachet intreg de servicii poate costa anual aproape 3.000 de lei. Contactati telefonic, reprezentantii societatii au refuzat sa ofere explicatii legate de situatia financiara a clubului Vivertine. "Nu stiu, nu cunosc!", a declarat Florin Calancea.

Merge brici cu marirea penisului

Daca afacerea Vivertine nu da semne de revitalizare, Calancea si Amititeloaie sunt acoperiti de o afacere care merge excelent. Prin societatea Razmed SRL, ce are ca obiect de activitate "comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet", a vandut in ultimii ani produse in valoare de 10 milioane de euro.

Succesul a fost garantat de natura produselor comercializate. Astfel, prin site-urile de specialitate se vand produse pentru marirea penisului: pilule, pompe, aparate extensoare. Cei doi afaceristi ofera si pilule pentru erectii puternice, la care se adauga si parfumuri cu feromoni.

"Obiectivul Promen este satisfacerea nevoilor si fidelitatea clientilor, iar pentru aceasta am selectat cele mai bune produse, ce respecta cerintele si nevoile tuturor. Existam de mai bine de 10 ani pe piata, iar succesul nostru se datoreaza voua. Diversitatea si calitatea produselor definesc activitatea noastra si nevoile voastre. O echipa de specialisti va sta la dispozitie mereu pentru a va indruma in alegerea celor mai potrivite produse. Punem accent pe standardele produselor noastre, ne implicam si ne dorim ca voi sa fiti mereu multumiti de serviciile pe care le oferim", se arata in prezentarea serviciilor. In aceasta afacere sunt inregistrati 27 de angajati.

Citeste si: Client VIVERTINE Iasi: "Veniti cu suc d'acasa sa evitati intoxicatii si bataie". Nereguli cat casa la una dintre cele mai laudate sali de sport – FOTO

Au si sex-shop

Totodata, Amititeloaie si Calancea au dezvoltat afacerea in zona sex-shop-urilor, prin societatea Luxprimum SRL, ce are ca obiect de activitate "comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor, in magazine specializate". Este vorba de magazinul 4Love. Jucariile constau in vibratoare, lenjerie erotica, lubrifianti si uleiuri, bile si oua, mansoane si inele, papusi si vagine. In 2009, firma a depasit pentru prima data pragul vanzarilor de 1 milion de lei.

Din 2010 pana in 2017, cifra de afaceri totala este de 41 milioane de lei. In societatea amintita figureaza un numar de 46 angajati. In ultimii doi ani, profitul depaseste 1 milion de lei.

Nu in ultimul rand, Cezar Amititeloaei si Florin Calancea au deschis in 2016 alta societate, sub denumirea de Revive Medical SRL, ce are ca obiect de activitate "asistenta medicala specializata". Insa, firma nu a inregistrat activitatea de la data infiintarii.

Adauga un comentariu