Magazin

Tot mai multe romance isi fac tatuaje in zona intima. Iata cum isi decoreaza zona pubiana – FOTO

Publicat: 03 mart. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Tatuajele se bucura de un real succes afara, dar si in Romania, dupa ce multe vedete s-au «infrumusetat» in acest mod. In voga acum sunt si tatuajele in zona intima si decorarea vaginala! Tatuajele in zona intima sunt destul de dureroase si de obicei presupun o tema specifica, cu trimitere la sex. Au un real succes in randul tinerelor care au imprumutat modelul de la vedetele pe care le admira. Si in Romania, artistii tatuatori se confrunta cu o cerere crescuta pentru aceasta categorie de servicii

«Zonele pentru tatuaje sunt la fel dintotdeauna, doar ca acum multe fete isi doresc tatuaje cat mai la vedere, dar inca exista cereri pentru tatuaje in zone intime vizibile mai ales purtatorului. Cat despre piercing, clar femeile domina ca si clientela, iar cele mai dese cereri sunt pentru cerceii in sfarcuri, genital, buric, nas», a explicat unul dintre cei mai cunoscuti tatuatori din Romania, Costi Azoitei.

Asta nu este insa tot, pentru ca specialistii au realizat chiar un top al interventiilor pe care si le doresc femeile in zona intima. Clasamentul este facut la nivel international, pentru ca deocamdata, romancele se multumesc cu tatuaje intime si piercinguri.

1. Peruci pubiene

In timp ce unele femei isi cheltuie banii pe tratamente laser pentru a scapa de parul pubian, altele se duc la salon pentru celebrul epilat Brazilian. Exista insa o noua oferta pe piata: perucile pubiene. Ultimul racnet in materie de decorare vaginala nu e deloc ieftin (200 de dolari).

2. Tratamente anti-imbatranire

Polly Blitzer, expert cosmetic, a inventat tratamentul anti-imbatranire pentru zona intima a femeilor. Acesta consta in bai de abur cu ierburi speciale care vor aduce un look proaspat zonei genitale.

3. Machiajul intim
Daca vrei culoare in obraz, iti dai cu blush. Daca vrei acelasi lucru si mai jos, ei bine ai cu ce. S-au inventat blush-ul pentru labii si chiar crema inalbitoare pentru aceeasi zona.

4. Implant cu cristale
Ai vazut probabil multe persoane cu implanturi de cristale in dinti sau in ombilic. Dar te-ai gandit vreodata ca s-au inventat si implanturile cu cristale pentru zona genitala? Se spune ca cei mai buni prieteni ai femeii sunt diamantele. Probabil ca este adevarat din moment ce s-au inventat si nestematele vaginale.

5. Tatuaje cu foita de aur
RoByn Thompson, expert in tatuaje, a inventat tatuajul termporar cu foita de aur care va lua cu siguranta ochii oricarui barbat. Femeile isi pot decora zona intima cu diverse modele, de la flori la numele iubitului. Tatuajul dureaza 5-7 zile si poate fi scos si mai repede cu acool.

Adauga un comentariu