Eveniment-Social

„Trail in Dumbrava”. Concurs de trail si nordic walking la Iasi

Publicat: 17 mai 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trail in Dumbrava. Concurs de trail si nordic walking la Iasi
1

Sambata, 2 iunie 2018, va avea loc la Iasi un concurs intitulat "Trail in Dumbrava" de trail & nordic walking. Evenimentul se va desfasura in zona turistica si de agrement Dumbrava – Ciurbesti, din comuna Miroslava, judetul Iasi.

Concursul este organizat de Miscarea Renasterea Bucovinei si Moldovei (MRMB) cu sprijinul si impreuna cu Organizatia Holtis Iasi (promotoarea conceptului de Parenting Apreciativ, prin presedintele sau prof. univ. dr. Stefan Cojocaru), cat si cu autoritatile publice locale din Miroslava.

Evenimentul este destinat atingerii dezideratelor Holtis – incercarea de a oferi fiecarui copil sansa de a avea o familie proprie, dar si iubitoare, in cadrul careia orice copil va deveni unul minunat.

Holtis este organizatia din Romania care dezvolta programe de educatie parentala apreciativa la nivel national. In comuna Miroslava, judetul Iasi, functioneaza Centrul National pentru Parenting Apreciativ.

Pe de alta parte, in judetul Suceava va fi organizat Maratonul Centenarului – Calimani, pe 30 iunie 2018. Aceasta manifestare este co-organizata de MRBM, Parcul National Calimani si Holtis, cu sprijinul si participarea Tasuleasa Social, Tiberiu Useriu, VMT, Asociatia Salvamont Toplita Caliman si Asociatia "A fi altfel", in aprteneriat cu autoritatile sucevene.

Este vorba despre un maraton de mountain bike, cu plecare de la cantonul Silvic Tihuta pe traseul VMT-ului, un semimaraton cu plecare de la Cabana Lomas -Muntii Calimani si un cros de 10 kilometri – crosul copiilor si cursa populara – cu plecari din Gura Haitii/Cariera de sulf.

Detalii pe https://www.mrbm.ro.

Adauga un comentariu