Magazin

Tu stii ce se intampla daca dormi cu crini in camera? Efectele sunt periculoase, pot provoca…

Publicat: 22 mai 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tu stii ce se intampla daca dormi cu crini in camera Efectele sunt periculoase pot provoca...
1

Efectele sunt periculoase, atat pentru tine cat si pentru animalul tau de companie. Se spune din batrani ca parfumul florilor de crin, fiind foarte intens, poate induce o stare puternica de somnolenta si poate da dureri de cap, iar daca ii tii in camera cand dormi, trebuie sa lasi fereastra deschisa.
Toti crinii sunt otravitori. Pisicile sunt cele mai afectate de seva din crini. Crinii pot provoca animalelor de companie insuficienta renala, iar in unele cazuri, pot ucide.Crinii sunt toxici si pentru om. Ai grija mai ales cu cei mici!
Bulbul crinului contine toxine care, ingerate, pot provoca dureri abdominale, diaree si chiar moartea animalelor de companie.

Ce floare te protejează în funcție de luna in care te-ai născut:

"Crinul de apartament este toxic"

"Crinul de apartament este toxic, atat pentru pisici, cat si pentru caini. Semne ale otravirii includ: voma, salivare, diaree. Daca planta este consumata in cantitati mari poate cauza convulsii, tensiune scazuta, tremurat, aritmii cardiace. Cei mai otravitori sunt bulbii. De asemenea, animalele care ingereaza crini pot suferi de insuficienta renala. Printre soiurile de crin care dau aceste simptome se numara Crinul Asiatic, Crinul Alb, Crinul Portocaliu, Crinul roz si Crinul Tigrat. Si Crinul de gradina este foarte toxic atat pentru pisici cat si pentru caini. Simptomele otravirii includ: iritatii la nivelul gurii, arsuri ale limbii si buzelor, voma si dificultati de inghitire. Mancat in cantitati mari, crinul poate provoca si moartea animalului de companie”, spun specialistii.

Adauga un comentariu