Magazin

VIDEO: Tobosarul trupei Holograf, prins cu amanta

Publicat: 23 mart. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf, a fost pozat de paparazzii Cancan in timp ce se saruta patimas cu amanta in masina. Muzicianul a incercat din rasputeri sa blocheze publicarea fotografiilor compromitatoare, oferind bani reporterilor. „Haideti sa discutam, poate ajungem la o intelegere sa nu apara pozele, sa nu dati materialul”, le-a spus el paparazzilor. Petrosel a insistat cu o intalnire mai tarziu.

Paparazzii se aflau duminica seara in apropierea unui restaurant pentru a realiza un material, cand l-au vazut pe Edi Petrosel ca iese din local si se urca intr-un Mini Cooper rosu la volanul caruia se afla o tanara blonda. Cum muzicianul este casatorit si are un copil, paparazzii au devenit interesati, urmarind cu atentie ce fac cei doi. Petrosel si blonda au inceput sa se sarute patimas, ca doi adolescenti care sunt la prima dragoste.

Petrosel a venit la intalnirea cu paparazzi cu colegul sau de trupa, Dan Bittman, insa acesta din urma a ramas in masina, iar tobosarul si un ziarist de la Cancan au intrat in benzinarie pentru a discuta. Petrosel nu a vrut sa dea multe detalii despre amanta. „Este o admiratoare, nu e o relatie, nu este casatorita”, a spus muzicianul. „Foarte infocata admiratoarea, dupa cum va sarutati”, i-a replicat reporterul lui Petrosel, acesta lasand capul in jos. „Interesul meu este sa nu apara fotografiile. De asta l-am luat si pe Dan (Bittman-n.r), el are o experienta mult mai vasta decat mine in chestiile astea. Spune-mi, care e nivelul la care te gandesti?”, l-a intrebat muzicianul pe reporter. Intrebat ce intelege prin „nivel”, Petrosel a spus: „E vorba de o suma… de bani”. Cand i s-a spus ca banii nu-l ajuta in aceasta situatie, Petrosel a ramas mut. „Nu stiu ce sa mai propun”, a declarat el, discutia fiind filmata. Reporterul i-a repetat ca nu e vorba de bani, ca nu suntem interesati. Iar muzicianul a mai facut o incercare. „Hai sa mai vorbim maine, poate rezolvam cumva sa nu apara pozele”, a spus Petrosel, apoi a parasit benzinaria, sperand ca povestea cu amanta nu va fi facuta publica.

Adauga un comentariu