Actualitate

Spovedania regelui

Publicat: 28 mart. 2007
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Spovedania regelui
1

• Jan Buliga, unul dintre cei mai cunoscuti membri ai lumii interlope iesene a demascat intr-o discutie cu reporterii ZIUA cele mai picante amanunte din lumea traficantilor de persoane din Iasi • Pentru a-si demonstra nevinovatia intr-un dosar in care este acuzat de talharie, viol si lipsire de libertate Buliga a pus medicii sa-i masoare penisul • S-a constat ca acesta are un penis cu un diametru de 11 centrimetri in stare flasca si nu putea intretine o relatie sexuala cu cele doua minore care se declara victime • „Precizez ca impreuna cu Petronela am intretinut relatii sexuale cu Buliga incepand de la orele 24.00 pana in jurul orelor 06.00, dupa care ne-am culcat”, a declarat Andreea Moraru, una dintre victimele lui Buliga • Povestea lui Jan Buliga depaseste scenariile celor mai bune filme de actiune • Sotia a fugit sa munceasca pentru niste proxeneti si l-a lasat sa aiba grija de Stejarel, un copil de doar 8 ani • Pentru a-si gasit sotia, „regele” i-a batut pe toti pestii din Iasi si le-a interzis prostituatelor sa mai iasa la strada • Una dintre fiicele sale si-a ucis o matusa lovind-o cu un ciocan in cap

Are 40 de ani, aproape doi metri, 100 de kilograme si poate fi considerat ieseanul cu cel mai mare penis. Si in libertate si in inchisoare este supranumit „regele”. In puscarie este tratat regeste de ceilalti detinuti iar in libertate i s-a dus vestea ca are pumnul cel mai tare si ar putea sa bata pe oricine. Nici macar in confruntarile in care a fost singur in fata mai multor barbati pusi pe bataie nu a iesit pierzator. Il cheama Eugen Buliga dar toata lumea ii spune Jan. Nimeni nu-i sufla un cuvant in fata si poate trece de la pietenie la scandaluri si batai fara nici o remuscare. Este omul care a stat mai bine de jumatate din viata in spatele gratiilor. A comis majoritatea infractiunilor din Codul Penal. Cu toate acestea, in prezent Jan Buliga sustine ca a fost arestat pe nedrept si este absolut nevinovat. Ce-i drept, majoritatea detinutilor sustin ca au fost inchisi nevinovati si sa justitia nu-si face treaba. Numai ca in cazul lui Jan Buliga nu sunt probe suficente pentru a sustine faptele de care este acuzat in prezent. Toate probele formulate initial de procurori au fost distruse in prezent in instanta de judecata.

Care sunt probele anchetatorilor

Jan Buliga a fost trimis in judecata in urma cu cateva luni pentru comiterea infractiunilor de talharie si de viol. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, Buliga a sechestrat si violat doua minore. Aceasta s-ar fi petrecut in locuinta sa din Miroslava, loc in care fetele ar fi fost tinute cateva zile. Pe langa viol, Jan Buliga mai este acuzat si de talharie. Procurorii sustin ca a talharit un tanar in cartierul Tudor Vladimescu pentru a-i lua un ceas Rolex si o bratara de argint. Faptele lui Buliga au fost probate de procurori prin urmatoarele acte : declaratiile partilor vatamate, certificate medico-legale care atesta ca fetele au fost batute, procese verbale de perchezitie din care rezulta ca au fost gasite haine imbibate in sange, procese verbale de recunoastere dupa fotografie si declaratii de martor. Pe de alta parte, argumentele prin care Jan Buliga isi sustine nevinovatia sunt destul de plauzibile. Astfel, acesta a demontat toate aceste probe prezentate mai sus. „Tot acest dosar este o facatura a anchetatorilor pentru a ma baga in spatele gratiilor. Eu i-am deranjat foarte mult iar ei s-au razbunat pe mine. Eu nu spun ca sunt un sfant, dar acum stau inchis degeaba fara se existe probe valabile impotriva mea. Toate probele pe care le-au prezentat procurorii au fost desfiintate in fata judecatorilor”, a declarat Jan Buliga in discutia purtata cu redactorii ZIUA de Iasi chiar in spatele gratiilor. Pe scurt, partile vatamate si-au schimbat declaratiile si au sustinut ca au fost fortate si batute de politisti pentru a-l acuza pe Jan Buliga. Martorii sustin ca Jan Buliga nu ar fi fost cel care a racolat fetele iar certificatele medicale arata ca nu ar fi fost vorba de nici un viol ci doar de o bataie zgravana. Mia mult, acele haine pe care anchetatorii au sustinut ca le-au gasit imbibate in sange in casa violatorului siu care apartineau victimelor au fost inapoiate amantei lui Buliga. Chiar actualul sef al procuraturii iesene, procurorul Iulian Ispir a considerat ca acele haine nu pot fi considerate probe la dosar. Buliga sustine ca vanataile pe care le prezentau fetele au au facute de fapt de politistii care le-au anchetat. Pe de alta parte, si tanarul care ar fi fost talharit a spus ca de fapt nu detinea un asemenea ceas, Rolex, si nici bratara de argint. „In momentul de fata, clientul meu este tinut dupa gratii fara a exista probe impotriva sa. Toate acuzatiile aduse de Parchet au fost demontate si astfel inlaturate, iar Eugen Buliga ar trebui pus in libertate”, a declarat avocatul Christy Marsanu, aparatorul lui Buliga.

Cum a ajuns Buliga dupa gratii

In luna mai a anului 2006 Jan Buliga parasea Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi dupa ce executase o pedeapsa pentru comitrea infractiunii de talharie. „Cand am iesit din penitenciar stiam ca sotia este plecata la produs in strainatate dar am vrut sa ma impac cu ea. Astfel i-am facut o surpriza si am pus-o pe sora ei sa o cheme acasa si cand a venit m-a gasit pe mine acolo cu toate ca ea credea ca sunt inchis. Nu a stat decat cateva zile cu mine dupa care a plecat din nou. A fost luata de niste proxeneti si dusa afara. Din cauza acestor proxeneti si a sotiei am ajuns din nou dupa gratii”, a sustinut Buliga. Astfel, barbatul a plecat sa-si caute nevasta. Trebuie mentionat ca acesta este una dintre prostituatele folosite pentru cresterea veniturilor clanurilor mafiote din Iasi, iar in prezent se prostitueaza in Italia. Necajit ca nevasta i-a fost furata de acei proxeneti, pe care nu-i cunostea, „regele” a vrut sa-i gaseasca. In cautarea sa a rascolit tot orasul amenintand si calcandu-i in picioare pe toti cei care ascundeau numele proxenetilor. Trebuie mentionat ca Buliga nu vroia neaparat sa-si recupereze sotia ci mai mult sa o aduca inapoi pentru a avea grija de copilul sau, Stejarel, in varsta de doar opt ani. „Am mers in cuibul proxenetilor din Bulevardul Nicolae Iorga si i-am batut pe toti pentru a-mi spune unde este sotia mea si de catre cine a fost traficata. Nici unul nu a vrut sa spuna si am continuat cercetarile in stilul meu caracteristic. Pentru a-i lasa fara venituri pe cei care sa dadeau mari pesti le-am izgonit toate prostituatele de la strada. Le-am snopit in bataie si le-am trimis la pestii lor sa-i anunte ca fara acordul meu nimeni nu se va mai prostitua in Iasi. A inceput razboiul intre mine si proxeneti dar am reusit sa- curat toata zona Nicolae Iorga”, a mai spus Buliga. Numai ca in dorinta sa de a-si gasi nevasta, Buliga a intrat si in vizorul oamenilor legii. Asta mai ales in contextul in care suparase anumiti proxeneti protejati de procurori. Este stiut faptul ca anchetatorii au nevoie chiar si de anumiti membri ai clanurilor mafiote pentru a afla se intampla in lumea subterana a Iasului, iar in acest caz Jan Buliga sustine ca a ajuns in spatele gratiilor pentru ca s-a pus rau cu acesti protejati.

20 de barbati ii pazeau copilul

Acesta nu reusise inca sa afle unde este sotia sa dar avea unele indicii clare despre cei care o exploatau sexual. „In cautarile mele am descoperit doua clanuri mari din Iasi la care putea fi sotia mea. Am fost amenintat de fiecare data sa incetez cu aceste cercetari ale mele dar nu am facut-o pana m-au arestat. Am deranjat pe toata lumea dar tot nu mi-am gasit sotia”, a mai spus Buliga. Acesta a sustinut ca unul dintre cele doua clanuri este Gangal. Trebuie mentionat ca membrii acestui clan au fost implicati in mai multe scandaluri si dosare de trafic de persoane. Pentru ca era amenintata familia lui Buliga, acesta a pus 20 de barbati sa-l pazeasca pe Stejarel Eugen Buliga, copilul sau de opt ani. Martorii au confirmat acest lucru. „Cand plecam de acasa ramaneau 20 de barbati sa-l pazeasca pe baietelul meu”, a mai supus regele penitenciarului. Pe data de 17 februarie 2006, Buliga a fost retinut de anchetatori pentru comiterea infractiunii de talharie. Acesta era acuzat ca l-ar fi talharit pe Catalin Cioaca, dar seara a fost pus in libertate. „Eram sigur ca-mi da mandat, dar seara m-a lasat sa plec acasa. Eu nu am savarsit acea infractiune dar mi-au bagat-o in carca. De la Parchet am tras direct intr-un bar si m-am imbatat ca porcu de bucurie. Am baut toata noaptea in continuu si a doua zi”, a spus Jean Buliga.

Diametrul penisului are 11 centimetri

Pe data de 24 februarie 2006, dupa doar cateva zile de la talharie, Buliga fost retinut apoi arestat pentru viol si lipsire de libertate. Procurorii au sustinut ca acesta le-a sechestrat pe Andreea Moraru, in varsta de 16 ani, si pe Petronela Nour, in varsta de 17 ani. Fetele, care se ocupa cu prostitutia, au sustinut ca se aflau intr-o cabana din Miroslava iar Jan Buliga ar fi venit impreuna cu alti doi tineri, Dragos Aurelian Boghian si Constantin Bandac si le-ar fi batut si le-ar fi dus acasa la Buliga pentru a le viola. Numai ca declaratiile fetelor sunt contrazise in special de certificatele medicale care constata ca au fost batute dar nu si violate. Asta mai ales in contextul in care penisul lui Jan Buliga are un diametru de 11 centrimetri in stare falsca si o lungime de 10,5 centrimetri. „Daca penisul meu are o asemenea marime in stare flasca, in erectie eu le-au fi ucis pe acele copile de 15 – 16 ani. Mai mult, cum as fi putut eu sa fac sex o noapte intreaga daca eram mort de beat, lucru confirmat si de ele. Certificatele medico-legala arata clar fetele nu au fost violate de mine”, a mai spus Buliga. Trebuie mentionat ca Buliga a ajuns la aceasta grosime a penisului, de 11 centrimetri in diametru, dupa ce si-a bagat mai multe bile. Exista banuiala ca aceste bile au fost introduse dupa ce a fost arestat, insa in fisa medicala intocmita la incarcerare se precizeaza in mod clar ca avea acele bile si ca era tatuat pe tot corpul, din cap pana in picioare. Acest din urma amanunt nu a fost observat de fete, acestea sustinand ca este tatuat doar pe mana. Despre modul in care si-a pus aceste bile pe penis, Buliga nu prea a vrutsa vorbeasca. „Eu aveam dinainte de a fi arestat acele 12 bile. Sunt din material plastic. Pe vremuri se faceau din periute de dinti, dar acum se folosesc alte materiale”, a povestit regele penitenciarului.

Fragmente din declatiile victimelor

„Dupa ce am intrat in casa lui Buliga Eugen mi-a spus sa ma spal, sa ma bag in pat si sa nu ma uit spre el pentru ca ma va omora. Am facut ce mi-a spus el si in tot acest timp Petronela a fost amenintata cu cutitul de acesta, nestiind ce fac acolo. La un moment dat Buliga m-a chemat la el si atunci am vazut cum intretinea relatii sexuale (sex ana) cu Petronela. Acesta mi-a spus sa intretin relatii sexuale (sex anal) cu el si de frica sa nu ma bata din nou am facut ce mi-a spus el. Dupa un timp acesta a adormit, moment in care m-am uitat la el si i-am vazut fata. Dupa aceasta pentru a nu lua bataie de la el l-am trezit pentru a se urca in pat, moment in care acesta a spus sa intretinem relatii sexuale, normal, oral si anal amandoua odata. Precizez ca impreuna cu Petronela am intretinut relatii sexuale cu Buliga incepand de la orele 24.00 pana in jurul orelor 06.00, dupa care ne-am culcat”, a declarat Andreea Moraru, victima lui Buliga. Dupa ce s-au trezit fetele au sustinut ca au fost supuse aceluiasi tratament sexual. „Dupa ce am baut cu totii vodca m-a chemat mai aproape, m-a pus in genunchi si a scos doua cutite si a inceput sa ma ameninte cu un cutit la gat spunandu-mi ca el este platit sa ma omoare ca nu i-am dat niste bani inapoi. In acest timp Buliga Eugen ne-a dat un cutit in mana si mi-a zis sa ma omor singura ca este mai usor, daca nu sa-l omor pe el. L-am implorat plangand sa-mi crute viata ca fac orice pentru el”, a declarat Nour Petronela, cealalta victima a lui Buliga. Aceasta a confirmat ca a facut sex toata noaptea cu Jan Buliga.

Familia lui Buliga

Traind doar in lumea de jos a mafiei locale de familia lui Jan Buliga s-a ales praful. Sotia la parasit pentru a se prostitua pentru niste proxeneti, iar copii ajung la puscarie imediat dupa ce implinesc varsta de 14 ani. Pe baietelul de opt ani Buliga il iubeste foarte mult, si ar face orice pentru el. Spera ca nu va avea probleme cu legea cand va creste. Mai are doua fete. Una este plecata la Bucuresti, iar cealalta, Claudia, se afla tot in penitenciarul iesean. In aceeasi perioada in care Jan Buliga a fost arestat, in februarie 2006, fiica acestuia, Claudia Cantemir si-a ucis matusa cu un ciocan pe care il purta in poseta. A lovit-o cu ciocanul in cap pana a ucis-o. Fata are doar 16 ani si s-a certat cu matusa sa Elena Crup doar pentru faptul ca a baut niste suc dintr- sticla in care victima isi dizolvase pastilele pentru inima. Elana Crup nu a mai apucat sa-si dizolve acele pasitile pentru ca a fost ucisa de fiica lui Jan Buliga. Trebuie adaugat ca parintii lui Jan Buliga au decedat.

Adauga un comentariu