Actualitate

Cele mai trasnite pozitii sexuale… in masina

Publicat: 27 ian. 2009
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai trasnite pozitii sexuale... in masina
1

Sex in natura? Primavara nu mai vine, in casa te-ai plictisit, natura te cheama. Frigul, insa, te impiedica sa te bucuri de peisaj asa cum ti-ai dori. In cazul asta, nu iti ramane decat sexul in masina. Are avantajul ca te mai scoate din casa dar are si o suma de dezavantaje. Trecatorii, politia si, chiar riscul accidentului.

Repede, repede… la sex

Daca ne uitam bine la ochii fetei din poza, se pare ca pe el ceva l-a facut sa uite brusc de volan si sa „atace”.
Avantaj: Sexul spontan condimenteaza relatia de fiecare data.
Dezavantaje: Prea seamana cu pozitia misionarului. Iar daca el a uitat sa traga frana de mana, masina s-ar putea sa plece la plimbare, caz in care sexul o sa fie cam prea „condimentat”.

 

Scoala de soferi… sexuali

Aseaza-te in bratele lui cand conduce. Tine volanul cu responsabilitate iar pe el lasa-l sa se ocupe doar de pedale. Cu mainile are ceva mai bun de facut – eventual sa te mangaie pe sani.
Avantaj: Combina placutul cu utilul – sex si studiu
Dezavantaj: Bine ar fi sa nu mai continuati drumul. In pozitia asta riscati sa ramaneti fara masina si cu vanatai. Despre orgasm, mai bine nu vorbim.

Bancheta din spate

Pune-l sa stea intins pe bancheta din spate iar tu fa ce crezi ca e mai bine pentru amandoi. Fa sex cum stii tu mai bine.
Avantaj: O pozitie sexuala confortabila pe care o stii de acasa. Si, tot de acasa stii ca poti controla situatia.
Dezavantaj: Uitandu-ne la fata tipului din poza, pare ca se sufoca cu sanii fetei. Daca te stii dotata, ai grija sa nu faci la fel.

 

Catelusul de la geam

Pai, aici nu sunt prea multe de spus. Un soi de doggy-style pe bancheta din spate. Stai frumos si admira natura in timp ce el face toata treaba. Si… trebuie sa o faca bine
Avantaj: Toate avantajele pozitiei sexuale doggy-style si, in plus, din cauza spatiului picioarele fetei sunt apropiate. Totul se simte un pic mai „strans”.
Dezavantaj: Ai grija cand alegeti locul. Expresia fetei din fotografie pare sa spuna ca tocmai a vazut-o pe mama lui trecand pe strada.

 

B-69-SEX

Un numar de inmatriculare de care ai rade in trafic dar o pozitie sexuala excitanta pe care poti sa o incerci in masina.
Avantaj: Toate avantajele pozitiei 69 plus fiorul ca ati putea fi prinsi
Dezavantaj: Inainte de a trece la treaba, incuie portierele. Nu de alta, dar in pozitia asta chiar nu puteti vedea decat un singur lucru.

 

Sursa: http://www.madone.ro

Adauga un comentariu