Local

Nunta in familia unor renumiti universitari – GALERIE FOTO

Publicat: 24 mai 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Eveniment monden deosebit in lumea buna a Iasului – fiul profesorilor universitari Dan si Silvia Martu, de la UMF Iasi, s-a casatorit cu fiica profesorului Dumitru Bucataru, de la FEAA @ Deosebit de frumoasa, mireasa s-a aflat in centrul atentiei cu o rochie superba creata special pentru acest eveniment de o renumita casa de moda @ Profesorul Vasile Cocris, fostul decan de la FEAA, a fost nasul mirilor @ La petrecerea care a avut loc pe malul Lacului Ciric au participat nume marcate din Iasi @ „A fost o nunta frumoasa, decenta, incarcata de emotia specifica evenimentului pe care finii nostri Ioana si Cristian l-au meritat cu prisosinta”, a precizat Vasile Cocris

Eleganta, rafinament, voie buna, fericire, dragoste – sunt doar cateva cuvinte care pot descrie ceea ce s-a intamplat la sfarsitul saptamanii pe marginea Lacului Ciric. Este vorba despre un eveniment deosebit. Copiii unor renumite familii de universitari din Iasi si-au unit destinele si au organizat o petrecere in cinstea acestui eveniment la Restaurantul Ciric. Ioana, fiica profesorului Dumitru Bucataru, de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA), si-a unit destinul cu Cristian, fiul profesorilor Dan si Silvia Martu, de la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Iasi. Mirii s-au cunoscut in urma cu cativa ani, iar dragostea, tineretea si frumusetea i-au indemnat sa oficializeze aceasta relatie atat in fata lui Dumnezeu, cat si a ofiterului de stare civila. A fost una dintre cele mai fastuoase nunti care au avut loc in Iasi in ultimii ani. Renumitul profesor si economist Vasile Cocris a devenit parintele spiritual al mirilor. Alaturi de familia fostului decan de la FEAA, tinerii au ca nasi si familia Costin Diaconu, din Constanta. „Ca nasi, ne-am bucurat foarte mult de acest eveniment. A fost o nunta frumoasa, decenta, incarcata de emotia specifica evenimentului pe care finii nostri Ioana si Cristian l-au meritat cu prisosinta”, a precizat prof. Vasile Cocris.

Invitati de marca

La petrecerea care a avut loc la Ciric au participat aproximativ 350 invitati, iar meniul a fost pregatit de bucatari din Italia. Persoana care s-a aflat in centrul atentiei pentru toata seara, mireasa, a purtat o rochie croita special la o celebra casa de moda din Iasi. „A fost un eveniment deosebit pentru familie si am dorit sa fie evidentiat ca atare. S-au bucurat alaturi de noi nasii, rudele, colegii de la universitate, prieteni apropiati. Au fost numeroase surprize placute, insa as remarca-o pe cea in care mireasa s-a deplasat la biserica si apoi la restaurant cu o masina de epoca (un Mercedes din anul 1938 – n.r.).Doresc tinerilor casatoriti multa sanatate, bucurii si realizari”, a mentionat Dumitru Bucataru, tatal miresei. Printre invitatii care au participat la petrecerea de la Ciric s-au numarat nume importante din mediul universitar, medici, oameni de afaceri, judecatori. Printre invitati pot fi enumerati: Vasile Isan, rectorul Universitatii Al.I. Cuza, Marin Burlea, fostul manager al Spitalului Sf. Maria, Norina Forna, decan al Facultatii de Medicina Dentara, senatorul Dumitru Oprea, omul de afaceri Gabriel Surdu etc. „In viata exista cateva momente de referinta care ne marcheaza. In cazul casatoriei, aceasta este importanta nu numai pentru persoana respectiva, ci si pentru acel intreg care este familia. Viata in cuplu presupune dragoste, intelegere, respect, compatibilitate si uneori renuntari. Daca acestea sunt intelese si respectate, se formeaza o familie fericita. Ca parinti, multumim lui Dumnezeu si dorim copiilor nostri Cristian si Ioana bucurie, sanatate, viata lunga fericita impreuna si belsug”, a precizat Silvia Martu, mama mirelui.

Adauga un comentariu