Actualitate

O bataie in Nicolina dezvaluie rafuielile din lumea interlopa – FOTO, VIDEO

Publicat: 19 nov. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

@ Schimburi dure de replici, spray-uri lacrimogene, cutite si cativa pumni impartiti – acesta este rezumatul conflictului izbucnit ieri intr-un local din Nicolina @ Acuzat de proprietarii barului ca a vrut sa comita un jaf, Cristian Ababei dezvaluie ca in spatele localului se afla persoane care au tras tepe si care sunt implicate in afaceri murdare @ In urma incidentului, sotia lui Ababei s-a ales cu mai multe rani, dar si cu masina avariata @ Pe www.bzi.ro puteti viziona mesajele pe care cele doua parti implicate in conflict si le transmit
 
Incident violent la un local din Nicolina. In incinta unui spatiu in care functioneaza un bar si o casa de amanet, ieri dimineata a izbucnit un scandal. Schimburi dure de replici, spray-uri lacrimogene, cutite si cativa pumni impartiti – acesta este rezumatul conflictului de ieri. Bataia a pornit de la un conflict mai vechi dintre Cristian Ababei si un anume Cristi Oglagia. Partile implicate se acuza reciproc de violenta. Pe de o parte, angajatii barului sustin ca Cristian Ababei, insotit de sotie, Maricica Ababei, a avut un conflict spontan cu patronii casei de amanet, in urma caruia a scos un spray paralizant si l-a agresat atat pe administratorul societatii, Vasile Dimache, cat si pe sotia acestuia, Tatiana Avadanii, insarcinata in luna a doua. „A venit Maria Ababei si cu sotul. Mi-o dat cu spray sotul si am cazut jos. Cand m-a vazut ca am cazut jos, mi-a mai dat si un picior in burta”, a declarat Tatiana Avadanii.

„M-au amenintat ca imi vor rapi copilul”

In schimb, Cristian si Maricica Ababei sustin ca cele spuse de Tatiana Avadanii nu sunt reale si ca lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. Ababei le-a declarat reporterilor BUNA ZIUA IASI ca, de fapt, el si sotia sa au fost atacati si ca nu a facut altceva decat sa incerce sa-si apere familia. De fapt, acesta se afla intr-un conflict mai vechi cu Cristi Oglagia, o persoana aflata in incinta barului, si patronul localului, un individ pe nume Florin. Sotia lui Cristian Ababei a povestit cum s-a petrecut intregul incident. „La ora 8.00 am dus copilul la gradinita, dupa care m-am oprit impreuna cu sotul in acel bar sa bem o cafea. Acolo ne-am intalnit cu Cristi Oglagia, care trebuia sa execute un contract de izolare a blocului in care locuim. A luat banii si nu a facut lucrarea. I-am reprosat aceste lucruri, iar el a pus mana pe o sticla si a incercat sa ma loveasca. Sotul a incercat sa ma apere si a scos un spray lacrimogen. Apoi au tabarat toti, au venit pana la masina si m-au atact cu un spray si un cutit. M-au taiat si au lovit si masina. M-au amenintat ca imi vor rapi copilul”, a declarat Maricica Ababei. Administratorii societatii au anuntat echipajele de politie, care s-au deplasat la fata locului. Victimele afirma ca intentia lui Cristian Ababei a fost de a jefui casa de amanet, sotia acestuia fiind un client fidel al barului din interiorul societatii, stiind in acelasi timp de valorile depozitate in casieria societatii. „Asa le-o venit! Ca nu mai au bani. La ce o venit sa faca doar, in ziua mare. Ea venea si mai servea cate o cafea si ce-o spus, aici ii locul sa dam bomba”, a precizat Maria Avadanii, mama victimei.
Administratorii casei de amanet au precizat ca agresorul este recidivist, ultima condamnare fiind ispasita abia in urma cu un an de zile. „Stiu ca e puscarias. A facut multi ani de puscarie”, a adaugat Tatiana Avadanii.
In replica, Ababei a sustinut ca cele declarate de Avadanii sunt inventii si ca situatia sa financiara este una buna, fapt pentru care n-are motive sa comita vreun jaf. „Eu am apartament, am patru masini si am grija de familia mea. Pentru ce sa comit eu un jaf? Eu chiar le-am dat bani atunci cand nici macar nu aveau ce sa manance”, a mai completat Cristian Ababei.

Adauga un comentariu