Eveniment-Social

Omul de afaceri Iulian Dascalu a renuntat la burlacie

Publicat: 10 iul. 2007
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Omul de afaceri Iulian Dascalu a renuntat la burlacie
1

• Iulian Dascalu, patronul firmei Iulius Grup si unul dintre cei mai bogati ieseni, a renuntat la burlacie, casatorindu-se cu Dorina, intr-o atmosfera de vis • Cununia religioasa, oficiata de IPS Daniel, mitropolitul Moldovei si Bucovinei, si petrecerea au avut loc in regiunea Toscana, din Italia

Intr-o atmosfera de vis in care au predominat eleganta si bunul gust, omul de afaceri Iulian Dascalu si iubita acestuia, Dorina, si-au unit destinele sub binecuvantarea IPS Daniel, mitropolitul Moldovei si Bucovinei. Cununia religioasa si petrecerea au avut loc in regiunea Toscana, din Italia, nasi fiind familia Marta si Dan Stuparu, presedintele Federatiei Romane de Karate Traditional. De altfel, Iulian Dascalu a practicat in urma cu cativa ani karateul traditional, maestrul Stuparu considerandu-l pe patronul firmei Iulius Grup unul dintre varfurile generatiei sale. Cununia religioasa a fost oficiata la Biserica Sfantul Antonie cel Mare, din orasul Lucca, de catre IPS Daniel, PS Siluan Marsilianul, episcop vicar pentru Italia si al Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale, un sobor de preoti din Iasi, dar si preotul paroh. Slujba a fost oficiata in limbile romana si italiana. IPS Daniel a donat parohiei doua tronuri arhieresti, cununiile de nunta, un vesmant preotesc si lumanarile de cununie.

De asemenea, mirii au primit o icoana cu Maica Domnului si Pruncul Iisus Hristos, iar participantii au primit iconite sfintite cu o imagine a nuntii din Canna Galileii. La randul lor, mirii au donat bisericii o instalatie de aer conditionat. In prima parte, petrecerea a avut loc in parcul Vilei Oliva si a continuat apoi intr-un fastuos salon. La petrecere, au cantat Ovidiu Komornyik, formatia condusa de Horia Brenciu, dar si doua formatii italiene. De toata aceasta atmosfera de vis s-au bucurat aproximativ 150 de invitati, dintre care 30 de italieni. Printre invitati s-au aflat familiile celor doi miri, colegi din companie, cei mai apropiati oameni de afaceri din Iasi, precum si alti invitati din Bucuresti, Cluj si Timisoara. A doua zi, invitatii au participat la un cocktail la Tetuccio Terme, in Montecatini si la o petrecere la Restaurantul Forasiepi. Tortul, transportat pe o masa iluminata de dedesubt, a avut sapte etaje si a fost taiat de miri cu o sabie, simultan cu lansarea unor artificii cu numele mirilor. Totul s-a petrecut intr-o atmosfera de vis, unde au predominat eleganta, bunul gust si generozitatea, iar invitatii au fost deosebit de placut impresionati. Cei doi miri erau parca desprinsi dintr-un basm cu printese si printi, iar luna de miere o vor petrece in Caraibe si Statele Unite.

Adauga un comentariu