Eveniment-Social

Cristian Dobre intra pe mana procurorilor

Publicat: 22 dec. 2007
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristian Dobre intra pe mana procurorilor
1

• „In baza actelor premergatoare efectuate pana in prezent s-a dispus inceperea urmaririi penale”, a declarat comisar sef Liviu Zanfirescu, seful Inspectoratului Judetean de Politie Iasi

Oamenii legii au inceput urmarirea penala in cazul lui Cristian Dobre, fiul deputatului liberal Traian Dobre. Politistii care lucreaza la acest caz spun ca s-a confirmat faptul ca agresiunea suferita de Aida Ursu, prezentatoarea stirilor sportive de la Tele M, a fost facuta de catre juniorul Dobre. De asemenea, la dosar a fost anexat si certificatul medico-legal care precizeaza ca sunt necesare 15 zile de spitalizare pentru ca tanara sa se refaca din punct de vedere medical. In acest caz, Cristian Dobre poate risca o pedeapsa cu inchisoarea de la o luna la trei luni sau amenda. „Ceea ce pot sa spun este ca agresiunea se confirma. De asemenea, la dosar a fost anexat si certificatul medico-legal, conform caruia sunt necesare 15 zile de spitalizare in cazul tinerei agresate. In baza actelor premergatoare efectuate pana in prezent s-a dispus inceperea urmaririi penale”, a declarat comisar sef Liviu Zanfirescu, seful Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Aida Ursu a fost agresata de catre Cristian Dobre saptamana trecuta, atunci cand tanara se afla cu iubitul sau in clubul Skin. Cearta intre cei doi ar fi pornit de la faptul ca Dobre, beat fiind, a impins-o pe femeie in timp ce aceasta dansa pe ringul de dans. Discutia intre cei doi a degenerat, in urma carui fapt fata s-a ales batuta mar de catre fiul deputatului liberal Traian Dobre.

Adauga un comentariu