Actualitate

Strivit de un tir in fata Garii (GALERIE FOTO si VIDEO)

Publicat: 24 iul. 2009
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Strivit de un tir in fata Garii GALERIE FOTO si VIDEO
1

• A murit sub rotile unui tir chiar in fata Garii • Barbatul de 62 de ani nu s-a asigurat deloc si a trecut strada fara sa mai vada ca in jurul sau circulatia este intensa, iar trecerea de pietoni era cinci metri mai incolo • Barbatul a murit sub privirile ingrozite ale trecatorilor

Un barbat de 62 ani a sfarsit tragic dupa ce a fost strivit de un tir in fata Garii. Barbatul a murit sub privirile ingrozite ale trecatorilor, dupa ce a fost calcat in timp ce incerca sa traverseze strada Strapungerii Silvestru. Neatentia l-a costat viata pe batranul din localitatea ieseana Mironeasa, acesta fiind accidentat mortal. Eugen Grigore traia de cateva zile pe strazile din Iasi. Acesta intentiona sa faca rost de bani si sa se intoarca acasa. Ieri, in jurul orei 10.00, batranul a mers la taximetristii din zona Garii si le-a cerut bani sa ajunga acasa. Nu a primit nici un leu de la acestia si, suparat, a traversat strada, fara sa se asigure, la aproximativ 5 metri inainte de trecerea de pietoni. Fara sa-i pese ca-si pune viata in pericol, Eugen Grigore a ajuns chiar langa partea din fata a tirului, a fost agatat si bagat sub roti. La volanul autoutilitarei se afla un sofer de 33 ani din Brasov care circula regulamentar dinspre Canta spre Podu de Piatra. Vlad Danut abia pornise din loc dupa ce culoarea semaforului s-a schimbat in verde. Soferul nici nu vazuse cand batranul i-a taiat calea, fiind anuntat de trecatori. „Abia plecasem de la semafor, nu aveam viteza. In fata mea era masina unei scoli de soferi. Nu l-am vazut, eram atent la semafor, mi-am dat seama insa dupa ce am vazut privirile trecatorilor”, a spus cu ochii in lacrimi soferul tirului. A fost necesara interventia mai multor echipaje de pompieri pentru a scoate trupul barbatului de sub rotile autoutilitarei. Politistii au deschis o ancheta, iar soferul este cercetat pentru ucidere din culpa.

Sot si sotie, zdrobiti de tir

De asemenea, o femeie a avut aceeasi soarta dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tir. Oana si Mihai Podoleanu, de 34, respectiv 36 ani, din Brasov, se indreptau spre Iasi. In afara localitatii Mircesti, autoturismul in care se aflau cei doi soti a fost lovit de un tir care a intrat pe contrasens. Cei doi au fost raniti grav, fiind transportati la Spitalul Sf. Spiridon. Femeia a fost dusa direct in sala de operatie, dar in ciuda eforturilor medicilor, aceasta a decedat cateva ore mai tarziu. Sotul acesteia a suferit o lovitura puternica la cap si fractura de coloana, fiind internat la Anestezie si Terapie Intensiva din cadrul Clinicii de Ortopedie a Spitalului Sf. Ioan. „Femeia a suferit un politraumatism prin accident rutier, componenta cea mai grava fiind leziunea de ficat, precum si un traumatism cranio-facial. A fost dusa in sala de operatie, dar a decedat dupa interventia chirurgicala”, a declarat dr. Diana Cimpoesu, medic sef SMURD.

Adauga un comentariu